Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny błąd z pierwszymi 10 rankedami

rudycien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wygrane 9/10 rankedów. Wrzuciło mnie do srebra 2 i pisze, że mam wygrane 7/10 rankedów (na lolkingu pokazane jest 9/12, wybrane postacie 8 wygranych).  Wiecie może o co chodzi i czy jest jakaś szansa na wyższą dywizje riotu?

Link do lolkinga:

http://www.lolking.net/summoner/eune/26959373#ranked-stats

link do profilu:

http://www.tinypic.pl/uoi1m3ib42ui

Dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Gdzie masz napisane ,że masz wygrane 9/10 ? Bo jakoś nie widze  :unsure:

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

tylko w tamtym sezonie. (grałem tylko 10 rankedów w tym sezonie.)

info z klienta lola>info z lolkinga zwyczajny błąd w niczym ci to nie pomoze nh;sor

Opublikowano

info z klienta lola>info z lolkinga zwyczajny błąd w niczym ci to nie pomoze nh;sor

Nawet jezeli, info z klienta lola pokazuje 8/10 wygranych gier w wybieranych postaciach.

Da się coś z tym błędem zrobić np napisać do supportu by dali mi poprawna dywizje?

Opublikowano

Nawet jezeli, info z klienta lola pokazuje 8/10 wygranych gier w wybieranych postaciach.

Da się coś z tym błędem zrobić np napisać do supportu by dali mi poprawna dywizje?

tak riot nigdy nie rusza systemu gier rankingowych w trakcie sezonu pozdro

nic nie zrobisz support to grupa wolontariuszy ktora nie ma zadnych praw co do klienta gry

Opublikowano

Masz jeszcze sporo czasu na wyjście do golda (chyba do listopada). Support to nie tylko grupa wolontariuszy mają takowe prawa (np. zwrot skina itp.) czasami warto napisać nic się nie traci.

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...