Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zielona nazwa w BF4

Grzesio64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko odnośnie zielonej nazwy mojego nicku, czasami po rozgrywce ukazującej kto ile kogo zabił itp, mój nick jest czasami na zielono a czasami na biało, wie ktoś co znaczy to ?

Opublikowano

Zielony kolor oznacza twoich 4 kolegów z drużyny z tobą razem 5 i tworzycie team, na którym możesz się respić jeśli jesteś dowódcą. Zdobywając z drużyną punkty dostajesz punkty polowe do ulepszeń, które ustawiasz w ustawieniach.

Na tablicy wyników zielone nicki oznaczają wszystkich z twojego teamu i jeśli nie ma tego koloru tzn. że aktualnie nie jesteś w żadnym teamie. Przez całą mapę również widzisz swoich gostków oraz po lewej stronie na

dole ekranu masz liste osób w twoim teamie. Zawsze możesz stworzyć własny team lub dołączyć do innych opcje znajdziesz pod "ESC" w czasie gry. Choć ja raz miałem taki bug że było nas 6 w teamie ;]

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...