Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak 3 Serwer bez licencji - Blacklista

RasMatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadałem serwer TeamSpeak 3 który z początku utrzymał licencję NPL od TeamSpeak'a. Nie wiadomo z jakich przyczyn po miesiącu ją zabrali - zauważyłem że to dość normalne.
Gdy chciałem się dziś połączyć z moim serwerem TeamSpeak okazało się że nałożyli blokadę na mój serwer.
Na mailu oczywiście nie nie przyszło, wiem że otwarcie tego tematu nic nie zmieni ale co wy sądzicie na ten temat?
Pozdrawiam :)

Opublikowano

Powiem ci tak. 

Bardzo często jest tak że jak dostaniesz licencje i oni zobaczą że niezbyt ci się kręci to zabiorą albo upomną. 

Ale też jest tak że jakiś twój wróg zgłosił cię za nieprzestrzeganie regulaminu czy coś innego to zabierają licke i dawają serwer na black list. 

Na e-mail nic nie napiszą ani nie odpisz jaki był ku temu powód. Tak to już z nimi jest.

A jeżeli im chodzi o co innego to ja juz nie wiem. Ale zwykle chodzi o to samo więc chyba się nie mylę. 

Opublikowano

To nie jest cyrk, po prostu przeczytaj uważnie regulamin teamspeaka, osoby które zazwyczaj ubiegają się o licencję nie czytają regulaminu tylko go potwierdzają tak jak zwykle jest to w grach komputerowych typu league of legends też od razu klikacie akceptuję bo nawet się wam nie chce czytać regulaminu. Gdyby faktycznie zabierali licencję to nie wiem czy był by sens rozdawania dalej tej licencji. Jakoś u mnie nie ma problemu z blacklistą a to jest już moja druga licencja którą składałem dokładnie ->

D8RYQyI.png

I nadal się trzyma a siedzi po 30-40 osób po godzinach szkolnych. Musiałeś coś nabroić :)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Właśnie w tym problem że na serwerze TeamSpeak 3 nigdzie nie ma widżetów do płatności etc. już nie wspominając za zbieranie opłat korzystania z serwera.
Strona serwera jest całkowicie czysta, 2 obrazy + tekst :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...