Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupno/sprzedaz

PolskiDyniok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc niedlugo kupuje cs go przez allegro i mam pytanie jak jusz bede grac i trafi mi sie skin to moge go sprzedac na steam?, czy cos musze zrobic?.Wytlymaczycie mi na czym to polega

Opublikowano

Jeśli masz kupioną gre po przez steam i masz ją 30dni to możesz sprzedawac: skiny walizki itp.

Jeśli nie masz kupionej gry po przez steama to nie możesz sprzedawać !

Aby kupić gre po przez steam musisz doładować konto steam minimum 5euro i coś kupić potem odczekać 30dni

MarkoKKS.png

Opublikowano

Dokładnie.

Kupisz byle jaką gre na steam np za 0,8euro odczekasz 1miesiąc i możesz sprzedawać.

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Tak możesz przez PAYSAFECARD.

Najtańszy kosztuje 20zł :)

Licze na Like !

Opublikowano

Te 20zł to jest niecałe 5€.

Kupisz ja w kioskach ale nie wszystkich. Sprawdz na stronie paysafecard.

Licze na Like !

Opublikowano

To moze kupic cs go na allegro za 30 zl i potem kupic psc za 20 zl i kupic na steamie jakas tania gre i wyjde na -50 ,,,,bo jagbym mial kupowac same psc to bym zaplacil okolo60 zl co o tym myslicie?

Opublikowano

Tylko, ze jak kupi PSC za 20zł to będzie musiał jeszcze wyżebrać około 1.5zł aby doładować portfel steam ale to i tak się bardziej płaca od kupowania bezpośrednio na Steam.

Opublikowano

To kupic wszystko za PSC,czy kupic przez alegro gre i potem cos jeszcze przezPSC zeby moc potem sprzedawac skiny,bo z tego co sie orientuje to gra kosztuje 30 na steam i kupie se PSC za 20 zl i wychodzi na to ze zaoszczedze 10 zl niz za same PSC kupywanie

Opublikowano

To kupic wszystko za PSC,czy kupic przez alegro gre i potem cos jeszcze przezPSC zeby moc potem sprzedawac skiny,bo z tego co sie orientuje to gra kosztuje 30 na steam i kupie se PSC za 20 zl i wychodzi na to ze zaoszczedze 10 zl niz za same PSC kupywanie

by doładować steam 5 euro musisz kupić psc za 30 zł. Gra kosztuje 11 euro (na steam ) czyli ok 45 zł

graphic.png

Opublikowano

Jak chcesz kupować CS:GO to tylko na gamecodes.pl - mi kumpel kupił jako gift a dostałem wszystkie cs'y

Co do doładowania to będzi najlepiej jak założysz sobie konto PSC zasilisz za 5 dych, doładujesz Steam, a potem poza Steam kupisz CS'a.

Co do kupienia gry w tym tygodniu jest ArmA za 0,79€, Crash Time II za 0,70€, LA Norie ~3,50€ - na pewno znajdziesz coś niedrogiego.

Opublikowano

Promocja i tak da mu albo 33% albo 50%, a GO stoi 10,99€.

Chyba że ci sie nie śpieszy to może na święta dadzą 90% wyprzedaże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...