Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BaseUlt 2 Problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie mam duży problem z baseult2 gdyż po 1 przed chwilą ezrealem z marksmanem i evadee w baseult nic nie zmienialem panic key na spacji hold time wylaczone show recalls i baseult wlaczone i np taka lux wracala bazy na 100 hp to czemu nie puscilo ulta ?? przeciez to chyba na tym polega albo jak juz ktos z mojego teamu zabije to puszcza ulta albo zle wylicza albo cos zle mam ustawione i wgl jak namierza to np lucian na bocie tez na low co z ulta powinno dobic to puszcza w jungle to coś nie tak dodam iż na ashe dziala dobrze bo 2 razy mi dobilo z ulta tez byli na low ale dobrze wyliczyło na jinx tak samo na ezie w custom delays mam ustawione 0 a w marksmanie wylaczone cast ult range 2000 bo nawet jak ma ulta to odrazu wali jak ma całe hp . Będę wdzięczny za pomoc bo wszyscy  zachwycają ten skrypt a mi jakoś nie dziala poprawnie . Dam like za każdą odp :D

Opublikowano

to ktoś pomoże mi w ustawieniach że w miare dobrze obliczało np jak kto ma low hp na respie i pusci ulta to zeby zabilo na bocie a nie jak wczoraj na jungle..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...