Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sport zapewniający adrenalinę

Solkert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Powiem szczerze znudziło mi się siedzenie przed komputerem, chciałbym poszukać nowych wrażeń - może poczuć trochę adrenaliny. Stąd moje pytanie do Was - jakie znacie sporty, które zapewniają adrenalinę a jednocześnie nie są jakieś bardzo drogie i nie muszę być wysportowany jak nie wiem kto. 
Ogólnie to tak - próbowałem biegać - tzn biegałem, ale po jakimś czasie mi się po prostu znudziło.
Jeździłem na rowerze (po szosach) - to samo, z tym że mam rower do dupy, więc i frajdy brak.
Autem lubię sobie szybciej pojechać, ale póki sam nie zarabiam i nie płacę mandatów to i nie szaleję.
Na rolki, deski i bmxy jestem chyba za stary żeby zacząć się uczyć - 18 lat. Poza tym jak obejrzę fail compilation to.. jednak nie.
Lubię jeździć na nartach, oprócz tego w zimie nauczę się na snowboardzie, ale to sport na chwilę, a nie na regularne wypady.

Co jeszcze można porobić, niezbyt drogo i w miarę cały rok, żeby poczuć dreszczyk adrenaliny ? :) 

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Autem lubię sobie szybciej pojechać, ale póki sam nie zarabiam i nie płacę mandatów to i nie szaleję.

hahaha :)

co do tematu polecam siłkę i sporty walki.

Opublikowano

windsurfing przy bezludnych wyspach otoczonych przez rekiny? :D

a w miarę tanio i przez cały rok to na pewno walki w klatce/krav maga/kickboxing ewentualnie hmm wspinanie się? w gdańsku w oliwie jest bardzo fajna ściana wspinaczkowa, jedna z największych w europie

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ZwIIaD_PL

Fakt, z tego co kojarzę to dobry sprzęt to ok. 11k , ale sport zaje*isty też kiedyś spróbuję ;) 

Od siebie polecam stunt motocyklowy lub samą jazdę motocyklem, i tak jest dużo adrenaliny jak czujesz przyśpieszenie tych paruset koni pod dupą ;)

21515.jpg

Opublikowano

@ZwIIaD_PL

Fakt, z tego co kojarzę to dobry sprzęt to ok. 11k , ale sport zaje*isty też kiedyś spróbuję ;)

Od siebie polecam stunt motocyklowy lub samą jazdę motocyklem, i tak jest dużo adrenaliny jak czujesz przyśpieszenie tych paruset koni pod dupą ;)

Ty to chyba mówisz np o nukeproof scalp używany :D Ja za mój w sumie dałem 4-5 tysięcy :)

585571426179277855228.png

Opublikowano

Ty to chyba mówisz np o nukeproof scalp używany :D Ja za mój w sumie dałem 4-5 tysięcy :)

No w sumie :P Ja tam się nie znam, kolega swojego kupił za 8 ( ale nowego) i mówił mi że bardzo dobre to +11 za nówke ;P

21515.jpg

Opublikowano

Dziwki , koks, tajski boks :D!

@topic

KSW i MMA :) i Pilka nozna ( najlepiej uefa champions league jak leci w tv ( slychac hymn kaszankaaaa...) , bo to jest walka o najcenniejszy puchar i emocje sa najlepsze ;)    )

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

1 HIGHLINING

2 BUNGEE JUMPING  

3 Parkour

To takie bardziej ekstremalne ;D

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...