Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój wymarzony drop

Lucker190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kosa została mi niestety skradziona :D Po tym jak dałem kose mojemu bratu dla bezpieczeństwa bo już dużo osób wiedziało wrazie co gdzie jest kosa więc kosa przeszła na jego konto . Złodziej zapytał się gdzie jest kosa powiedziałem mu (ponieważ był to mój potencjalny klient) gdzie jest i komu ją dałem . Złodziej wykorzystał to i ustawił sobie identyczne konto do mnie .  Złodziej zaprosił go do wymiany a że brat był pewny że to ja dał mu tą kose ... ;/ I 700 euro w plery a szkoda :( Napisałem do valve ale niestety nie odpowiada za wymiane po między użytkownikami ...

Opublikowano

To trzeba byc na prawde glupim... ja bym plakal jakbym stracil taka fajna kose.

btw. dlaczego wszystko wyspiewales temu "zlodziejowi"?

graphic.png

Opublikowano

Tylko i wyłącznie Twoja wina że podałeś poufne dane odnośnie drugiego konta w tym przypadku brata. Mogłeś powiedzieć że kosa leży w bezpiecznym miejscu i po kłopocie.

Co do dropu to git, ale szkoda że nie potrafisz nawet przypilnować własnych rzeczy.

Opublikowano

No i co Ci z tego dropu jak dałeś się w tak prosty sposób oszukać.

Takich rzeczy jak np. kosa jest na koncie BRATA się nie mówi. Mogłeś powiedzieć, że na TWOIM drugim koncie. 

Poza tym koleś raczej powinien dodać twojego brata do znajomych skoro wziął od niego kose więc to też jego wina.

Jak dla mnie dawanie komuś wartościowego itemu dla "bezpieczeństwa" to głupota. Najbardziej bezpieczny to on będzie we własnym ekwipunku.

Opublikowano

Też mnie kiedyś w ten sposób chciał zrobić koleś.. Jak widać interes się kręci bo ludzie z tego co widać dają się na to nabierać.

Tak ps ile otworzyłeś tych skrzynek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...