Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja na GM TGM TUT Zajrzyj :)

Gość dvpadvpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam 

Nazywam się Andrzej mam niedługo 18 lat i jestem z Wrocławia .

Jestem uczniem Technikum Gastronomicznego na profilu Kucharz - Dietetyk.

Dlaczego taki profil dlatego ze dietetyka zajmuje się na poziome rozpisywania diet rożnym osoba i traktuje to jako dodatkowa praca . 

Jestem cały czas osobą która tego się uczy lecz mam już kilka osiągnieć związanych z dietetyka . 

Uczęszczam na siłownie gdzie jestem uczniem na trenera personalnego jak i pomoc siłowa dla osób niepełnosprawnych. 

Dlaczego ? To dlatego ze uwielbiam pomagać osobą rozwiać się sportowo jaki i pomagać w rozwoju siłowym  .

Druga moja pasaj jest to gotowanie a można powiedzieć ze nawet zamiłowanie jak i zawód.

Zamiłowanie dlatego ze od małego zawsze miałem smykałkę do gotowania i do tego by gotować w przyszłości zawsze chciałem poznać techniki kulinarni jak i być dobrym kucharzem .

Na swoim koncie mam 3 wygrane konkursy o tematyce gotowania jak i gastronomicznym .

Jestem tez kucharzem w restauracji we Wrocławiu gdzie naprawdę dużo się uczę o zawodzie i o kuchni rożnego rodzaju z czego jestem naprawdę zadowolony . 

Kuchnia nauczyła mnie sumienność ambicji jak i wytrwałości i szacunku do pracy która ktoś jak i sam wykonuje .

Jak na swoje umiejętności gotuje bardzo dobrze z czego jestem bardzo zadowolony ze mogę to teraz wykorzystać i gotować dla każdego .

Kolejna moja pasja jest to motory posiadam motor o pojemności 1000 jest to GPZ 1000 .

Jest to moja zabawka i uwielbiam ten motor jest to bardzo duża i mocna maszyna z czego jestem bardzo z niej zadowolony dużo przejechanych kilometrów i dużo radości .

Niestety motor idzie niedługo pod młotek z powodu kupna samochodu .

,,Czy byleś kiedy GM TUT lub TGM ?,,

Tak owszem bylem na 3 serwerach metin2 GM gdzie wypełniałem zadania osoby zajmującej się reklama serwera jak i społecznością na forum jak i serwerze .

Bylem tam Pomoc 24/h zawsze udzielający pomocy bylem dostępny na gg jak i innych komunikatorach dla graczy.

Pomagałem w edycji Clienta i lekko plików.

Głownie czuje sie na reklamatora jak i ciągłej pomocy i pilnowaniu serwera jak i malej edycji plików . 

,,Jak wyobrażasz sobie obowiązki GameMastera?,,

Byłem GameMasterem na nie jednym serwerze Metin2 i z tego wiem co znaczy ciągła praca GMa i jakie obowiązki ma i co należy do niego .

Jest to ciągła i ambitna praca która jest na serwerze potrzebna do dobrego funkcjonowania i dobrej pracy serwera jak i graczy . 

GameMaster nie jest to osoba która jest tylko do karania jest to osoba która ciągle pracuje nad nowościami nad dobra renoma serwera nad graczami jak i nad relacjami, jest to osoba która naprawdę ma duży obowiązek.

Dlatego nie jest to stanowisko tylko do administracji. 

Lecz do prowadzenia całej społeczności żeby czasem wczuć się w role gracza jego problemu jak i jego spraw i móc to rozwiązać i być pomocnym w każdej chwili i każdym temacie .

Osoba na tym stanowisku musi być cały czas na bieżąca ze sprawami dotyczącymi spraw na serwerze jaki i jego nowościami być aktywna jak i posłuszna przełożonym. 

Musi umieć rozgraniczyć na co może sobie pozwolić a na co nie , pełniąc taka funkcja każda zła decyzja może cos złego lub jakaś dygresje wprowadzić w serwer lub do atmosfery serwera jak i administracji .

,,Ile czasu w ciągu doby możesz poświecić na stanowisku GameMaster?,,

Z powodu ze jestem osoba pracująca jak i uczącą się jest to okres 7-8 h kiedy mogę spędzać na grze aktywnie co wydaje mi się w miarę dobry wymiar godzin jak na dobe. 

Oczywiście w weekendy i wolne godziny wzrastają do 10-11 h .

Co sklonilo mnie do Napisania POSTA

Skłoniło mnie to ze chciałem znów spróbować swoich sil z serwerami metin2 jak i ich administracją a także z namów znajomych żebym zrobił swój serwer lub dołączył do czyjegoś bo sprawowałem się zawsze dobrze na stanowisku.

Druga spraw szukałem porządnego i poważnego projektu na długa meta i dobra i owocna współpraca co da dobry rozwój serwera.

,,Jakie cechy powinien mieć dobry GameMaster?,,

Cechy dobrego GameMastera to ;

AMBITNY - jest to cecha potrzebna do tego by serwer mógł być pilnowany przez ambitne osoby które podchodzą z powaga do swojego zadania.

SUMIENNY - kolejna ważna cecha opierająca się na owocnej i sumiennej pracy nad rozwojem serwera i dobrymi relacjami z graczami .

DYSPOZYCYJNY - cecha która jest najbardziej doceniana przez osoby przełożone ze względu na to by ktoś był aktywny i mógł jak najwięcej podczas aktywności pomagać graczowi jak i całej społeczności serwera

KOMUNIKATYWNY - osoba która jest komunikatywna jest to osoba która ma duży plus u graczy jak i administracji jest to jeden z czynników który wpływa na dobre relacja z graczami jak i Team co owocuje w dalszych relacjach serwera.

UMIEJETNOSC RADZENIA SOBIE Z KONFLIKTAMI - i wydaje mi się ze jedna z najważniejszych cech potrzebnych na serwerach gier otwartej społeczności jest dużo konfliktów związanych z kradzieżami wyzwiskami i innymi w takiej sytuacji GM powinien umieć sobie z tym radzić i dojść do konsensusu z każdym kto ma jakikolwiek problem.

KULTURA - jest wymagana wszędzie i od każdego nie ma wyjątków jest to cecha która obowiązuje każdego i do każdej sytuacji .

JESCZE KILKA ALE TO JUZ MOGE OPOWIEDZIEC USTNIE LUB W DALSZYM TEMACIE.

,,Uważasz ze posiadasz podanie cechy dla dobrego GameMastera ?,,

Mówiąc tak zgadzam  się z każda z tych cech  tak jest iż jestem osoba spokojna i rozważająca każde swoje słowo dokładnie dlatego mowie ze posiadam dane cechy z czego jestem zadowolony ze je doceniam dlatego ze bardzo pomagają z sumiennym i ambitnym życiu jakie prowadzę .

,,Czy dostałeś kiedykolwiek bana na serwerze lub ostrzeżenie na forum ?,,

Nie nie dostałem nigdy bana na żadnym serwerze na którym grałem z powodu tego ze nigdy się o niego nie prosiłem ani nie prowokowałem takich sytuacji.

Staram się grać fair wobec każdego. 

Jeśli dojedzie już do sytuacji konwersacji z kimś na temat mojego zachowania lub sytuacji zawsze gdy jestem pewien i mam argumenty mowie co myślę jeśli z kolei nie mam racji umiem przyznać prawdę komuś kto to mi udowodni.

Na forum nigdy nie dostałem bana ani  upomnienia .

Opublikowano

powiem ci ze troche chaotycznie to napisałeś usuń te spacje czy tam taby   

a Będzie całkiem przyjemna dla oka aplikacja

Opublikowano

powiem ci ze troche chaotycznie to napisałeś usuń te spacje czy tam taby   

a Będzie całkiem przyjemna dla oka aplikacja

Dziękuje za Rady Poprawiłem :)

Opublikowano

Szczerze mówiąc myślę, że nikogo nie obchodzi gdzie chodzisz do szkoły, czym się interesujesz itd. Jeżeli składasz aplikacje na GM to pisz tylko swoje doświadczenie, co potrafisz, ile masz lat, cechy swojego charakteru i powinno starczyć. Więcej raczej nie potrzeba, bo taka ilość tekstu nic pomaga, a wręcz przeciwnie, szkodzi. Zależy na kogo trafisz, u jednego będziesz robić co Ci mówi i na tym się skończy, a u innego będziesz pisać na różne tematy. Dlatego tutaj pisz konkrety, na PW już sie rozpisuj ;) Taka moja mała rada.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Szczerze mówiąc myślę, że nikogo nie obchodzi gdzie chodzisz do szkoły, czym się interesujesz itd. Jeżeli składasz aplikacje na GM to pisz tylko swoje doświadczenie, co potrafisz, ile masz lat, cechy swojego charakteru i powinno starczyć. Więcej raczej nie potrzeba, bo taka ilość tekstu nic pomaga, a wręcz przeciwnie, szkodzi. Zależy na kogo trafisz, u jednego będziesz robić co Ci mówi i na tym się skończy, a u innego będziesz pisać na różne tematy. Dlatego tutaj pisz konkrety, na PW już sie rozpisuj ;) Taka moja mała rada.

Dzieki za kolejna rada zawsze sie przyda :) Myślałem ze ktoś chciałby tez poznać mnie w kilku zdaniach i moja osoba :)

Opublikowano

Nie do końca masz rację... Niektórych to jednak interesuje.

Oferta jest bardzo obszerna, co oznacza, że się starałeś i chciałem przedstawić się z jak najlepszej strony - za to wielki plus.

Oczywiście jest kilka błędów w w/w zaprezentowanym fragmencie, brakuje kilku kropek/kresek itp, lecz jest mimo wszystko bardzo ładnie to zrobione.

Fajnie, że pomyślałeś o wszystkich "ewentualnościach" i opisałeś jak wyobrażasz sobie pracę GM, jaka według Ciebie powinna być taka osoba.

Widać, że masz w tym pojęcie, jesteś ogarnięty, a co najważniejsze robisz to z pasji.

Mało takich podań i tak porządnych osób spotyka się dziś w internecie, więc z całego serca polecam.

Życzę Ci powodzenia w znalezieniu fajnej ekipy, która nauczy Cię wielu rzeczy, a Ty będziesz zadowolony ze współpracy.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Nie do końca masz rację... Niektórych to jednak interesuje.

Oferta jest bardzo obszerna, co oznacza, że się starałeś i chciałem przedstawić się z jak najlepszej strony - za to wielki plus.

Oczywiście jest kilka błędów w w/w zaprezentowanym fragmencie, brakuje kilku kropek/kresek itp, lecz jest mimo wszystko bardzo ładnie to zrobione.

Fajnie, że pomyślałeś o wszystkich "ewentualnościach" i opisałeś jak wyobrażasz sobie pracę GM, jaka według Ciebie powinna być taka osoba.

Widać, że masz w tym pojęcie, jesteś ogarnięty, a co najważniejsze robisz to z pasji.

Mało takich podań i tak porządnych osób spotyka się dziś w internecie, więc z całego serca polecam.

Życzę Ci powodzenia w znalezieniu fajnej ekipy, która nauczy Cię wielu rzeczy, a Ty będziesz zadowolony ze współpracy.

Pozdrawiam. 

Dziękuje za twoja ocena jest naprawdę dla mnie przydatna . Co do interpunkcji poprawie i myślę ze będzie dobrze :) .

Opublikowano

No fajnie fajnie, a jakieś dowody gdzie byłeś GM? Linki? SS? Nic, zero :). Pamiętaj, że rubryka doświadczenie jest najważniejsza, bo mało jest osób co wezmą świeżaków.

Opublikowano

Ssy co do tego pewnie by się znalazło na PC a najlepszymi świadkami jakich mam są Właściciele serwerów :) z którymi mam dobry kontakt i zawsze potwierdza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...