Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Jak Tego Uzywac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy L# Działa jak bol ? tzn chodzi o to ze robi combo za mnie a jesli tak to 2 pytanie

Mógł by mi ktos powiedziec jak tego uzywac od początku do końca jak wgrac te skrypty itp za pomoc daje like

Opublikowano

1. Tak

2. Ściągasz i włączasz. Skrypty już są wgrane. Zaznaczasz je sobie w zakładce Assemblies. Poprostu włącz program przed rozpoczęciem gry. 

oluadp4310f.png

Opublikowano

ta :)(jest lepszy niż bol free, co do vipa to nie wiem) Polecam kombo Marksman.exe + BaseUlt2 + Evadee :) i graj do tego Ez'em :D każdy ranked twój :D

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

zaznaczasz "ptaszkiem" (heheh) skrypt do lee i dodajesz sobie różne bajery :D np Evadeee albo AutoIgnite albo AutoSmite itd itp :)

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

zaznaczasz "ptaszkiem" (heheh) skrypt do lee i dodajesz sobie różne bajery :D np Evadeee albo AutoIgnite albo AutoSmite itd itp :)

Szkoda tylko że żaden skrypt do lee nie działa ...

Opublikowano

Paczki aktualizowane są zawsze na http://www.leaguesharp.org/ więc sobie możesz pobierać.

support: TreshMorganaBlitzcrankSonaLeonaNamiZyra
ultimatecarry: EzrealGangplankGnarKarthusKhazixLucianLuluMissFortuneMorganaRivenSwainTeemoThreshXerathZedZyra
marksman: VayneTwitchTristanaTeemoSivirQuinnLucianKogmawJinxGravesEzrealDravenCorkiCaitlyn

Opublikowano

ta :)(jest lepszy niż bol free, co do vipa to nie wiem) Polecam kombo Marksman.exe + BaseUlt2 + Evadee :) i graj do tego Ez'em :D każdy ranked twój :D

Evadee robi uniki, ale co robią pozostałe 2 skrypty?

Opublikowano

Evadee robi uniki, ale co robią pozostałe 2 skrypty?

Marksman.exe - Orbwalking , automatyczne combo

BaseUlt2 - Automatyczne rzucanie ult np. przez jinx podczas recallowania enemy z low hp

Opublikowano

A czy trzeba cos wcisnąc zeby to combo robiło bo spacje wciskam i nic sie nie dzieje

Czy to prawda ze skrypt do lee sina nie dziala ?

Opublikowano

A czy trzeba cos wcisnąc zeby to combo robiło bo spacje wciskam i nic sie nie dzieje

Czy to prawda ze skrypt do lee sina nie dziala ?

tak prawda, jak jesteś w grze przytrzymaj shift, jeśli masz marksman to sobie ustawiasz jakich skilli ma używać, ale jeśli nie ma to źle włączyłeś ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...