Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponowny start LoxisOT 12 września 2014, godzina 18:00

Kazelot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

letter_martel_W.gifitamy ponownie wspaniałych Graczy!

Ponad miesiąc temu, bo 3 sierpnia - wystartował LoxisOT. Po połowie wakacji dobrej gry musieliśmy zamknąć serwer. Wszystko to przez nasze niedopatrzenie. Tak, jak widać każdy może popełnić błędy.
Ale na szczęście na błędach również się uczymy i przyłożymy wszelkich starań, aby w przyszłości podobna sytuacja nie miała miejsca.

Planujemy otworzyć serwer już 18 września o godzinie 18:00*

LoxisOT to serwer z RL mapą oraz stałym expem. U nas konto premium jest darmowe, także nie musisz się obawiać o lepsze expowiska lub choć nawet domek. Posiadamy udogodnienia, jak to na serwer ots przystało, m.in. do dzielnic Yalahar jest wstęp wolny, fast attack, darmowe błogosławieństwa do 50 lvl, nowy system potionów, system zleceń zabójstw.

905581410200079303169.jpg
Podczas gry nieustannie oferujemy swoją pomoc.
Oto lista supportu LoxisOT:
*Kazelot
*Bit
*Luki

Gwarantujemy 100% sprawność następujących questów:
Demon Helmet, Annihilator, The Inquisition Quest, Pits of Inferno, Hot Cuisine, The Queen Of Banshee Quest, In Service of Yalahar, Isle of Evil, The Djinn War, The Ancient Tombs, Dreamer's Challenge, Bright Sword, The Unnatural Selection quest, Banshee Quest, Demon Oak oraz Svargrond Arena.

To tylko niektóre z nich. Wypisanie wszystkich działających questów zajęło by nam zbyt dużo miejsca na stronie :)

Posiadamy aż 15 miast. Oto one:
*Venore
*Thais
*Kazordoon
*Carlin
*Ab'Dendriel
*Liberty Bay
*Port Hope
*Ankrahmun
*Sharema
*Edron
*Svargrond
*Liberty Bay
*Farmine
*Gray Beach
*Roshamuul

Na naszym serwerze doświadczycie również fast attacku!
Sorcerer - 1,5 sekundy.
Druid - 1,5 sekundy.
Paladin - 1,25 sekundy.
Knight - 1 sekunda.

Oto, co jeszcze znajdziecie u nas, a niekoniecznie na innych serwerach:
*Dopracowaną i ciągle ulepszaną mapę
*Eventy: bonusy(exp, skills, loot), najazdy bossów, ataki na miasta, zombii event
*Nagrody za lvl
*Wojny Gildii
*Administrację, która wkłada dużo serca w to co robi

Zdjęcia z gry
554141410200080303169.png
686561410200080303169.png
479531410200081303169.png

Dodatkowo proszę nie zapominać, że działamy prawie pod najnowszą wersję Tibii. Z tego faktu, tak jak na RL Tibii posiadamy zaktualizowane NPC, Questy i zdania. W razie, gdy nie jesteś pewien jak wykonać zadanie wejdź na stronę - tibia.wikia.com

Możliwość kupna domku zostanie włączona w niedzielę, w godzinach wieczornych.
Chcemy by każdy miał szansę na wymarzony domek :)

Już na początek, pięć pierwszych założonych kont na LoxisOT otrzyma parę/paręnaście/parędziesiąt premium punktów. Możliwość założenia konta zostanie włączona 9 września o godzinie 16:00. 

Serdecznie zapraszamy do gry!

* Jednak, że nie wszystko zawsze da się zaplanować, zastrzegamy sobie prawo do zmiany daty startu.
Instrukcja do odzyskania punktów premium, które zakupiłeś/łaś przed 8 września 2014 roku znajduje się tutaj
Opublikowano

Grałem na tym serwerze dość krótko ale mogę powiedzieć o nim na pewno że Admin jest codziennie na serwie, komunikatywny, o wszystko można się spytać itd itp, chłopaki o serwer dbają i się starają także chętnych zapraszam :)

Opublikowano

Drodzy gracze, stanowczo przestrzegam przed grą i kupowaniem przedmiotów na serwerach Loxis.pl oraz xavis.pl. Administracja serwera nastawia sie na maksymalnym wydojeniu z kasy graczy po czym zamyka serwer i otwiera go ponownie. Z winy admina który wprowadził poprawkę do gry ( a chodziło o zmianę wyglądu DP w thais) doszło do klonowania przedmiotów w domkach i następnej decyzji o zamknięciu serwera. 

Oczywiście administrator tj. osoba o nicku Kazelot obiecał rekompensate punktów premium, gdzie na serwerze sporo osób zainwestowało w item shop i to kwotami przekraczającymi 10-20zł, oczywiście żadnej rekompensaty nie ma a wszelakie próby wyegzekwowania poniesionych strat skończyły się na niczym.

Administrator jest do tego stopnia bezczelny że sam, zakładając nowe konta, pisze sobie przychylne komentarze. Po zagorzałej dyskusji na forum loxis.pl i wielu nieprzychylnych komentarzach, zbanował użytkowników, skasował wszystkie wiadomości i zablokował dostęp do komentowania.

Uważam że działanie administracji było celowe a wprowadzenie błędów do gry miało być pretekstem do zamknięcia serwera!

Jeszcze raz podkreślam celem administracji loxis.pl i xavis.pl jest zebranie pieniedzy od graczy po czym zamknięcie serwera i szukanie nowych naiwnych osób!

Opublikowano

Nie jestem żadnym innym kontem administratora, oszczerstwa Dash Dashera są zupełnie bezpodstawne bo gracze który wpłacali pieniądze do sms shopu i byli w stanie to potwierdzić dostali pełny zwrot punktów.

Oczywiście administrator tj. osoba o nicku Kazelot obiecał rekompensate punktów premium, gdzie na serwerze sporo osób zainwestowało w item shop i to kwotami przekraczającymi 10-20zł, oczywiście żadnej rekompensaty nie ma a wszelakie próby wyegzekwowania poniesionych strat skończyły się na niczym.

nie ma się w sumie co produkować nad taką osobą jak Ty, screeny są podane tutaj:

http://screenshooter.net/1920330/ikvywjk

http://screenshooter.net/1920330/pjrnifl

Administrator jest do tego stopnia bezczelny że sam, zakładając nowe konta, pisze sobie przychylne komentarze. Po zagorzałej dyskusji na forum loxis.pl i wielu nieprzychylnych komentarzach, zbanował użytkowników, skasował wszystkie wiadomości i zablokował dostęp do komentowania.

to jest moje konto czyt. Vtec z serwera loxis, wg Ciebie zagorzała dyskusja to było wyzywanie od najgorszych i pisanie że admin to oszust złodziej i żebyśmy tam nie grali? chciałbym tylko napomnieć że nieprzychylne  komentarze w 95% pochodziły od ciebie, zbanował tylko Ciebie i twoje śmieszne konta, fakt skasował wszystkie wiadomości w sumie nie wiem po co, ale to jego sprawa, a zablokowany dostęp był pewnie spowodowany Twoim "analfabetyzmowym" spamem płacząc i próbą wyłudzenia punktów

Dziękuję za uwagę i mam tylko nadzieję że osoba która nie potrafi sklecić 2 zdań bez słownika ortograficznego nie zniechęci Was do grania na tym serwerze :)

pozdrawiam Vtec.

Opublikowano

To jest normalna sytuacja że zwykły gracz, nie mający nic wspólnego z administracja serwera tak się produkuje na forum aby zachęcić ludzi do gry? Wolne żarty i błazenada!

Uprzedzam jeszcze raz serwery loxis.pl i xavis.pl mają na celu wydojenie kasy od graczy, administracja jest niesłowna i nie ponosi za nic odpowiedzialności, nie dajcie się oszukać!

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Na początek pragnę zaznaczyć, iż zniżam się na 2 minuty do poziomu Dash Dashera, którego on sam zaprezentował na forum LoxisOT.

Dodam także, że Dash jest takim snobem, że po prostu ja głupieje i nie wiem co robić, gdy ktoś jest tak bezczelny, arogancki i głupi. ( w sumie podziwiam cię, łączysz te trzy ideały w sobie).

Nigdy nie wdaję się na forach o tematyce tibii w dyskusje, jednak tutaj postanowiłem zrobić wyjątek.

Wracając do sedna sprawy;

To jest normalna sytuacja że zwykły gracz, nie mający nic wspólnego z administracja serwera tak się produkuje na forum aby zachęcić ludzi do gry? Wolne żarty i błazenada!

Otóż gdybym ja był graczem na serwerze, który jest ponadprzeciętny też bym go starał się bronić przed takimi snobami.

W sumie nie chcę mi się cię cytować, ale wolę wyprostować pewne sprawy.

Sytuacja ze sklonowaniem przedmiotów wydarzyła się podczas większego przygotowania do aktualizacji poprawkowej. M.in zmiana rozmieszczenia depozytu była potrzebna do najbliższej aktualizacji.

Wszystkim, którzy zgłosili się po zwrot punktów premium - oddałem je.

Na dodatek to jest mój serwer;

Mogłem z niego zrobić jakąś super, hiper drugą edycję, gdzie chyba każdy inny administrator by nie zwrócił ani jednego punktu - ja postanowiłem, że nie będę tak robił.

To był mój pierwszy i ostatni komentarz w tego typu sprawach.

Wszystkim, którzy nie lubią snobów takich jak Dash Dasher polecam fajną muzykę :)

https://www.youtube.com/watch?v=ofrMDc3Aaq8

Opublikowano

Szkoda tracić czasu na komentarze użytkownika "Dash Dasher". Ten dzieciak ewidetnie próbował wyłudzić punkty do sms shopu.

Wystarczy spojrzeć na poziom jego wypowiedzi i od razu można się zorientować jaki poziom sobą reprezentuje.

Oczywiście każdy uczciwy gracz dostał zwrot punktów do shopa.

Oto dowody:

http://i.imgur.com/MZr0391.png

i tu

http://i.imgur.com/fHfn1Tb.png

mappers.png

Opublikowano

Uprzedzam jeszcze raz serwery loxis.pl i xavis.pl mają na celu wydojenie kasy od graczy, administracja jest niesłowna i nie ponosi za nic odpowiedzialności, nie dajcie się oszukać!

Wolnymi żartami jest to co ty robisz albo się starasz, z każdej strony próbujesz oczernić admina i mnie, dlaczego bronie serwera? Bo admin przez swoje zachowanie i podejście do sprawy na to zasługuje, powiem tak, jak ja grałem w Tibie, to ty sobie srałeś w pieluchy (wnioskuję po wypowiedziach z forum loxisa) , wracam po grubych kilku latach a tutaj jak debile byli, to są dalej... W sumie więcej pisać nie musze, Twoją błazenade pokazał kolega wyżej. Kto będzie chciał to sobie przyjdzie i sam zobaczy jaki jest admin i serwer :)
Opublikowano

Co się czepiasz a co ty myślisz że serwer nic nie kosztuje trzeba jakoś zarobić na utrzymanie serwera.

Ja już założyłem konto i czekam na otwarcie.

Wolał bym jak by exp był 3x lub 4 ale nie jest źle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...