Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy Tab 3 się nie ładuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moja mama dzisiaj zakupiła w playu tablet samsung galaxy tab 3. Wszystko działało było ok, do momentu gdy bateria była bliska rozładowania i potrzebne było ładowanie. Problem jest taki że po podpięciu kabla jest tak jakby tablet nie wykrywał go. Po podłączeniu kablem do komputera to samo.

kdq1pt.png

Opublikowano

Tablet jest włączony i się nie ładuje? Gniazdko ma prąd? Jak tak to do naprawy. Jeśli jest rozładowany, to musisz chwile poczekać.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Tablet jeszcze się całkiem nie rozładował ale to raczej kwestia kilku minut. Gniazdko ma prąd bo telefon ładuje mi normalnie więc to raczej ani wina gniazdka ani ładowarki. Telefon planuje jutro oddać do salonu żeby wysłali do serwisu.

EDIT: Tablet zaczął się ładować po jakimś czasie. Można zamknąć.

kdq1pt.png

Opublikowano

zawsze tak jest z samsungami , czasem bateria nie załapie aż się całkiem nie rozładuje

na przyszłość rada, ładować kiedy jest okazja i nie dopuścić do nadmiernego rozładowania ( poniżej chyba 4% ) bo się znowu zablokuje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...