Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem

maxfactor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc gdy uruchamiam WR ok, ok i wyskakuje błąd. Znalazłem tymczasowe rozwiązanie. Poprostu plik Wr pakuje do WR.rar i gdy znów niechce sie uruchomic

rozpakowywuje go i wszystko działa, niewiem co sie dzieje może problem z jakimis plikami i dont known xP ;/ Proszę o szybką pomoc z góry thx

post-14390-1215417067.jpg

dawidqc8.gifmyimageog3.gif

512a804fe1b65a4f.gif

24996.jpg

16771.png

18706.png

Specjalista
Opublikowano

Pewnie masz dupnego antyvira albo zabardzo se grzebałeś w plikach gry mi takie coś wyskakiwało jak błędnie podmieniałem mapki ... @up racja

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Ja mialem takie cos jak sciagnelem Crosshair by kaka... i jak chcialem zagrac to musialem reinstalowac warrocka.

(pozniej zrobilem formata)..

Opublikowano

Reinstalnąłem i next mam AVG guarda 8.0 jedną z lepszych a przy mapkach nic nie majstrowałem i nadal nic ehmm bede szukał rozwiązania... (...)

Jak ktoś wpadnie na pomyssł to prosze pisać z chęcią wstawie 5 za pomoc

512a804fe1b65a4f.gif

24996.jpg

16771.png

18706.png

Opublikowano

Hehe ale by jaja byly jakby tyle sie trudzil a kompa resnie i juz wszystko dziala.

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano

Bez przesady aż taki ciemny nie jestem xD takie zeczy to na starcie próbowałem ;p ale nadal nic .. -"- cuż musze cały czas rozpakowywać (zastąpić) pliki

WR i gra smiga ale mmmmyyyśleee dalej co z tym zrobić

512a804fe1b65a4f.gif

24996.jpg

16771.png

18706.png

• Dodaj nową pozycję...