Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Etui/pokrowiec i folia do LG L90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od razu napiszę, że nie wiem gdzie powinien znajdować się ten temat więc w razie czego proszę admina o przeniesienie. 

Jutro przyjdzie do mnie L90 i zastanawiam się nad kupnem etui/pokrowca i folii do tego telefonu.

Zależy mi na tym żeby etui nie rysowało rogów,klapki itp. Nie chcę żeby porysowało mi telefon jeszcze gorzej.

Proszę o linki z allegro. (Nie chcę drogich jakieś najtańsze, samo etui nie musi być nie wiadomo jakie tylko żeby chroniło telefon :) )

Opublikowano

Zależy co wolisz, co Ci się bardziej podoba. 

Jeżeli chcesz kupować sam bumper na plecy telefonu to polecam jakiś żelowy, silikonowy bo plastik jest strasznie nie miły w dotyku - tutaj akurat cena nie jest wygórowana ok 20-40zł i tam sobie wybierzesz jakiś wzorek.

Do tego gdy kupujesz etui na sam tył to warto zaopatrzyć się nie w folię tylko w szkło hartowane które jest lepsze i milsze w dotyku, nawet lepiej wypada niż sam ekran.

Jeżeli bierzesz coś zamykanego to szkło czy folie sobie odpuść, chyba że będziesz niesamowicie nie dbać o ten telefon to szkło bym dokupił. LG L90 ma fajne QW więc warto to rozpatrzyć. 

http://allegro.pl/oryginalne-czarne-etui-quick-window-ccf-380-lg-l90-i4560056954.html

lownfast

Opublikowano

Mi nie przeszkadzają etui które są nie miłe w dotyku. Tylko chciałbym żeby nie porysowało mi fona ;) Chodzi mi o jakieś proste etui czy jakieś plecki do tego modelu które nie porysują go. Mi wykonanie czy materiał (plastik) nie przeszkadza ;) Ale te plastikowe (takie twarde to chyba rogi rysują :p ). O telefon strasznie dbam więc nie spadnie, nie będę nosił z kluczami itp.

Szkła nie chcę bo jest droższe a mi potrzebna jest tylko folia która ochroni go przed rysami.

Opublikowano

Szkło jest praktycznie w tej samej cenie a chroni bardziej i jest wygodniejsze, poza tym nie myśl że jak kupisz folie za 10 zł to będziesz z niej zadowolony. Plecki są lepsze silikonowe. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...