Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejście na słuchawki nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jakiś czas temu biegłem sobie do autobusu ze słuchawkami włożonymi do telefonu, i w połowie mojego rajdu nagle przestała działać jedna słuchawka. Z początku myślałem, że mi się kabel trochę w kieszeni wyciągnął, ale po wyciągnięciu i włożeniu jeszcze raz słuchawek nie było efektów. I tak, od razu uprzedzę pytania, czy jest to wina słuchawek, gdyż nie. Te same słuchawki nadal dobrze mi służą w podłączeniu do PC czy aktualnej MP4-ki, którą noszę, bo nie mogę słuchać muzyki. Czy ktoś kiedyś miał taki problem? Da się to rozwiązać samemu, czy muszę telefon oddać na gwarancje?

Pozdro ;)

Opublikowano

Wejście słuchawkowe jest czyste? Słuchawki pasują (czy wchodzą do końca)?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

W sumie to teraz jak się temu bliżej przyjrzałem, to wygląda jakby tam mógł być jakiś mały s**t. Może coś mi w kieszeni wpadło. Sprawdzę to z latarką.

@Edit

Nic nie było, próbowałem wyciągać igłą, wyjąłem jakiś mały paproch, ale to nic nie dało. Próbowałem też odkurzaczem wyciągnąć, bo mogłem w sumie ubić to coś jackiem, ale też nic nie dało.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...