Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie team zrobic zeby byc dobrym w pvp?

met4xaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj obecny sklad to gai, moja postac, ulepszony gaara, tsunade, karin.
lv 85. za pare dni bede miec wystarczajaco proofow na Itachiego.
Mam 1k gold souli. dmg na vana czy assow?

Opublikowano

ja bym zrekrutowal kakashiego + ulepszyl go jak najszybciej(chyba ze jestes vipem4 , lub planujesz zakup Vipa4 w przyszlosci.), za gold soule zakup tobiego/konan na 90lvl'u(zalezy czy masz jakie jade'y wlozyc w tobiego poniewaz bez dobrych(5-6lvl) chakra/agi jade'ow bedzie on bezuzyteczny), a do 100 lvl'a postaraj sie uzbierac jak najwiecej GS'li. A najlepiej jakbys mogl wstawic jakies screeny z Twoim BP+ postaciami :p

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Vip poniżej 4 ,bierz kakashiego i ulepsz go, odpuść sobie itachiego.Na 90 lvl jak masz zamiar kogoś rekrutować to tylko konan , tobiego się nie opłąca brać.Na twoim miejscu wziąłbym jeszcze sasoriego, bardzo przydaje sie w pve i pvp.Vanguarda zostaw do 100, na 100 hashirame sobie kup za 2k gsów.

1k souli to jakies 60kk silvera.10 dni zbierania dla vip0

Co do pvp speed>dmg , wiec przydałby ci sie jakiś stunner . Na 100 lvl dobry pvp team to Sasori-Tobirama-Main-kakashi-hashirama, wiec musiałbys dozbierac jeszcze 4k souli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...