Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra mi się wyłącza po około 5 minutach

retic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z last chaos. Otóż wywala mi grę co jakiś czas. Po około 5 min. Laptop win 7. Procesor i. Grafika radeon 2 GB. Świeżo po reinstalacji systemu. Inne gry np. Call of duty modern warfare 2 i wszystkie nowości bez zacinania a lc wywala. Co by to mogło być ? Dzięki za info. Bardzo potrzebuje szybkiej odpowiedzi

Opublikowano

Global czy jakiś priv?

Z tego co mi wiadomo to LC potrzebuje kilku systemowych programów, takich jak np .Net, etc, masz je zainstalowane?

Wszystkie stery aktualne? :P

I wywala Ci... Znaczy, że DC czy po prostu gra się zamyka bez żadnego komunikatu?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Witam. Mam problem z last chaos. Otóż wywala mi grę co jakiś czas. Po około 5 min. Laptop win 7. Procesor i. Grafika radeon 2 GB. Świeżo po reinstalacji systemu. Inne gry np. Call of duty modern warfare 2 i wszystkie nowości bez zacinania a lc wywala. Co by to mogło być ? Dzięki za info. Bardzo potrzebuje szybkiej odpowiedzi

Jaki konkretnie serwer? Pojawia się jakikolwiek komunikat? Masz włączone jakieś programy, które mogą kolidować z LC?

Opublikowano

Żeby stwierdzić co konkretnie się dzieje musimy znać komunikat który pojawia się razem z zamknięciem programu. O ile chodzi o to chodzi, może po prostu dostajesz DC? Ale to może zależeć od serwera (jeżeli mówimy o prywatnych), więc proszę o screenshot i razem pomyślimy co można poradzić. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...