Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 1100 zł nowy ew. używany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie. Jaki telefon do ceny 1100 zł. Myślałem troszke nad HTC ogolnie nad ta firma nie konkretnie na danym modelu. Jaki polecacie ? wady zalety ?

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

HTC One M7 - ładna aluminiowa obudowa, ekran full HD, płynnie działa. Wada to brak slotu na kartę pamięci. Za 1100 dostaniesz też HTC Desire 816 - 5,5" ekran HD, 4x 1,6 procek, 1,5gb ram - ogólnie duży telefon ze średnio-wyższej półki. 
Nexus 5 też spoko opcja za tę kasę. 
LG G2 - plastikowa obudowa i brak slotu na kartę to wady, zalety to duży, piękny ekran, wydajność, przyjazna nakładka. 

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Jeśli dołożysz ~100 zł nawet Xiaomi Mi4.

@Saguaroo

Kultury trochę. Zdziwiłbyś się, jaki to jest dobry telefon. Dużo wydajniejszy niż konkurenci w tej cenie. Nie dostaniesz lepszego, ale to Twój wybór.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

nie chce zadnego chińskiego gowna :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Opublikowano

HTC One M7 - ładna aluminiowa obudowa, ekran full HD, płynnie działa. Wada to brak slotu na kartę pamięci. Za 1100 dostaniesz też HTC Desire 816 - 5,5" ekran HD, 4x 1,6 procek, 1,5gb ram - ogólnie duży telefon ze średnio-wyższej półki. 

Nexus 5 też spoko opcja za tę kasę. 

LG G2 - plastikowa obudowa i brak slotu na kartę to wady, zalety to duży, piękny ekran, wydajność, przyjazna nakładka. 

Spadaj z tymi HTC, jedyny dobry na rynku to M8 za innymi bym się nawet nie rozglądał.

Tak jak Ci pisano najlepsze wybory to Nexus 5 i LG G2 - te same podzespoły tylko G2 ma świetną nakładkę od LG, bardzo wydajną baterie i nieco większy ekran więc ja na twoim miejscu brałbym G2.

lownfast

Opublikowano

@Saguaroo

Kultury trochę. Zdziwiłbyś się, jaki to jest dobry telefon. Dużo wydajniejszy niż konkurenci w tej cenie. Nie dostaniesz lepszego, ale to Twój wybór.

nie jeste, przekonany do tego typu sprzętu dlatego powiedzialem tak a nie inaczej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...