Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Oczekująca oferta wymiany CS:GO

Xeloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem u góry w wiadomościach pisze mi ze mam oczekującą ofertę wymiany i nie chce to zniknąć strasznie mnie irytuje ten problem w razie nie jasności daje ss w załączniku jeśli mi ktoś pomoże dam 4xSkrzynka Zimowej ofensywy

post-1248030-0-62558400-1410188714_thumb.png

Opublikowano

Albo ty nie masz już tych eSportów, albo on tej broni nie ma bo sprzedał/wymienił.

Opublikowano

Dostałem lepszą ofertę od kogoś innego i sie wymieniłem tej nie odrzuciłem i tak zostało i nie wiem jak to usunąć bo nigdzie nie ma usuń lub odrzuć ofertę

Opublikowano

Dostałem lepszą ofertę od kogoś innego i sie wymieniłem tej nie odrzuciłem i tak zostało i nie wiem jak to usunąć bo nigdzie nie ma usuń lub odrzuć ofertę

Po jakimś czasie samo zniknie :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli to Cię tak "męczy" i nie znika przez tak długi czas to wejdz na strone Steam -> Pomoc (w menu u góry) -> potem są dwie opcje "Game" i "Steam", wybierz "Steam" -> kliknij w link po prawej: "Nie możesz znaleźć rozwiązania? Skontaktuj się z pomocą techniczną Steam" -> z rozwijanej listy wybierz STEAM -> Kategoria: "Handel Steam/przedmioty w grach" -> "Blokada w systemie wymiany". 

Tam opisz swój problem, i po jakiejś chwili to powiadomienie zniknie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...