Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

roździelczość ekranu w windows7

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wczoraj wyłączyłem komputer dziś go odpalam i ekran strasznie mi się zmniejszył był normalny całe tło pulpitu było a teraz tylko w górnym prawym rogu widać ćwierć księzyca post-964850-0-13352300-1410186329_thumb.png wszedłem ppm -->rożdzielczość ekranu  i ustawiłem na maxa co mnie żdziwiło macie ss właśnie z tego co mam zrobić żeby to zmienić grać się nie da ani nic

Opublikowano

żeby ułatwić to on nawet nie odróżnia LAPTOPA od KOMPUTERA  mimo że przed nim siedzi

brak kompletnie zainstalowanego jakiegokolwiek sterownika, czyli nie ma żadnego problemu z niczym poza użytkownikiem który czegoś nie zrobił

wszystkie sterowniki są na stronie Acera dla tego modelu , wystarczy poszukać w google albo przeczytać instrukcję obsługi laptopa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no to w czym widzisz problem, skoro wiesz że nie masz sterowników to je zainstaluj i nie pisz postów bez sensu że nie wiesz co masz w laptopie przed którym ty siedzisz w końcu a nie my

czasem laptopy tak mają  że działają na wyższej rozdzielczości nawet bez właściwych sterowników by potem nagle po jakiejś aktualizacji dopiero zaczyna się problem

dla ułatwienia : strona supportu technicznego acera, reszta pisze wyraźnie, nawet po polskiemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...