Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assembly Installer - All in one

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj czytałem czat #leaguesharp i jeden z programistów podesłał link do najnowszego programu - AssemblyInstaller

Jest to najnowszy program który pobiera L#, aktualizuje, umożliwia łatwą instalację każdego skryptu - skrypty są pogrupowane i nie trzeba pobierać wszystkich, można zaznaczyć jeden. Jest to taki ulepszony svncompiler z tym że All in one (nie musisz pobierać osobno programu L#, svncompiler).

Download: http://www.mediafire.com/download/j0143j4j71phw09/AssemblyInstaller.zip

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/d59fd5c0c2f697259b6f9c7a668d67d4e765739546e578c61058744462e064a6/analysis/

Opublikowano

możesz jeszcze powiedzieć jak to obsługiwać?

Po włączeniu programu w tym samym folderze ściągnie się lsharp i to jest program właściwy. W assembly installer wchodzisz w champions klikasz ppm na jakąś postać -> install. Następnie odpalasz lsharp w assemblies zaznaczasz postać którą ściągnąłeś odpalasz lola i tyle.

Opublikowano

Znałem już od kilku dni, mi się ten program nie przypodobał... Ale dla "cebul" będzie w sam raz.

3 dni temu wyszedł, ale pewnie go zobaczyłeś wczoraj, jak dodali go reddicie xD. Kogo nazywasz cebulami? Ogarnij się gimbusie, bo sam żeś cebula.

Program sam w sobie jest słaby. Wiele pozostawia do życzenia. Lepsze jest samodzielne kompilowanie niż pobieranie gotowców. Podobno ten version chacker jeszcze dobrze nie działa, więc nie zawsze wszystko będzie najwosze

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Na razie nic specjalnego, ale pewnie będzie updatowane, więc dobra sprawa.

Znałem już od kilku dni, mi się ten program nie przypodobał... Ale dla "cebul" będzie w sam raz.

A ten typ powinien dostać bana. W każdym temacie wyzywa od cebul i przyczepia się do wszystkiego, chociaż sam " pomagał " ale mu się znudziło czy jakieś kłótnie były i wyzywa od cebul  -.-

Opublikowano

A ten typ powinien dostać bana. W każdym temacie wyzywa od cebul i przyczepia się do wszystkiego, chociaż sam " pomagał " ale mu się znudziło czy jakieś kłótnie były i wyzywa od cebul   -.-

Myśli, że gdy będzie tak jak ja lub @HeheheM to go zaczną lubić XDDDD.

https://github.com/h3h3/LeagueSharp

tu macie source tego gdyby ktoś chciał podejrzeć jak to działa

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

3 dni temu wyszedł, ale pewnie go zobaczyłeś wczoraj, jak dodali go reddicie xD. Kogo nazywasz cebulami? Ogarnij się gimbusie, bo sam żeś cebula.

Program sam w sobie jest słaby. Wiele pozostawia do życzenia. Lepsze jest samodzielne kompilowanie niż pobieranie gotowców. Podobno ten version chacker jeszcze dobrze nie działa, więc nie zawsze wszystko będzie najwosze

Masz rację. 2 godz. temu wyszedł najnowszy skrypt: easy corki i nie ma go w assembly installer, repo nie można dodać po update nic się nie zmienia.

Opublikowano

@pamie13c

Fakt, lipne jest to, że nie można dodać swoich repo.

Nie, od wczoraj go nie znam. Znam go już od kiedy wyszedł bo dzień w dzień kilka razy dziennie sobie sprawdzam GitHuba. Pozdrawiam ;)

PS. Już nie gimbus i nie cebula :) Chodzę do technikum oraz mam pracę na soboty.

A ten typ powinien dostać bana. W każdym temacie wyzywa od cebul i przyczepia się do wszystkiego, chociaż sam " pomagał " ale mu się znudziło czy jakieś kłótnie były i wyzywa od cebul   -.-

Zabawne, przecież ja nie wyzywam od cebul, piszę tak jak Pegas bo to modne ;)

Myśli, że gdy będzie tak jak ja lub @HeheheM to go zaczną lubić XDDDD.

https://github.com/h3h3/LeagueSharp

tu macie source tego gdyby ktoś chciał podejrzeć jak to działa

No tak, bo wy obaj to elita tego forum i trzeba robić to co Wy dwaj robicie :)

Take it easy my friend

Opublikowano

o wiele lepsze od svn compilera wszystko ladnie i odrazu compiluje.

svn compiler mi nie dzialal a teraz moge miec aktualne skrypty :D dzieki 

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...