Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SMS-SHOP - strona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, chcę zrobić SMS-SHOP.

Posiadam konto  Dotpay.

Jak, by miało to wyglądać:

- usługa1 (wyślij sms o treści usługa1, by uzyskać dostęp do 1 pliku.)

- usługa2 (wyślij sms o treści usługa2, by użyskać dostep do 3 plików.)

I jeżeli ktoś wyśle sms pod daną usługę dostanie kod dzięki któremu będzie miał dostęp do plików.

Coś tego typu:

http://mcwg.pl/vip/index.php?&buy=item1

Jestem całkowicie zielony i nie wiem jak to zrobić. Czytałem, że potrzeba takich programów jak:

xampp

account maker 

itp.

Również czytałem, że idzie to zrobić bez tych programów.

Bym był bardzo wdzięczny jeżeli ktoś, by mi pomógł, pozdrawiam! 

Opublikowano

PHP i API dotpay nie wiem po co Ci inne programy w xampp to jedynie odpalisz skrypty PHP. A jak jesteś zielony to lepiej płatności nie ruszaj gdyż źle ułożony kod i można mieć wszystko za darmo.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

PHP i API dotpay nie wiem po co Ci inne programy w xampp to jedynie odpalisz skrypty PHP. A jak jesteś zielony to lepiej płatności nie ruszaj gdyż źle ułożony kod i można mieć wszystko za darmo

Dlatego myślałem też, że mogę zawszę użyć gotowego skryptu.

http://www.mpcforum.pl/topic/1010386-sms-shop-minecraft-dotpay-profitsms-homepay/

Tutaj jest skrypt do SMS-SHOPU, ale nie wiem gdzie go wkleić.

Opublikowano

To co podales to lipny gotowiec który wykorzystał z Neta... Robisz API + rcon nic trudnego.

Opublikowano

To co podales to lipny gotowiec który wykorzystał z Neta... Robisz API + rcon nic trudnego.

Fajnie, że coś z tego rozumiem...

Nie zrobię nic sam, bo nie umiem.

Chyba mi pozostaję skorzystać z gotowców, tylko nie wiem dalej gdzie wkleić ten skrypt.

Opublikowano

Trzeba odpowiednio zabezpieczyć pliki przed wywołaniem z linku :)

.htaccess musi wyrzucać do kontrolera php odpowiadającego za uzyskanie dostępu do pliku gdy użytkownik będzie chciał pobrać plik np

index.php?file=shamaker.exe

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

Opublikowano

Jeżeli masz API od profitsms wyślij mi na PW zobaczę co w nim brakuje dopiszę i Ci podeślę na PW gotowy lecz itemshopa będziesz musiał sam sobie zrobić ja Ci tylko pokażę jak zrobić formularz, sprawdzanie kodu i wykonanie komendy do konsoli.

Opublikowano

Jeżeli masz API od profitsms wyślij mi na PW zobaczę co w nim brakuje dopiszę i Ci podeślę na PW gotowy lecz itemshopa będziesz musiał sam sobie zrobić ja Ci tylko pokażę jak zrobić formularz, sprawdzanie kodu i wykonanie komendy do konsoli.

API? ja nawet nie wiem co to jest ;c

Dlaczego od profitsms, skoro używam dotpay?

Nie mogę skorzystać z tego skryptu? --- > http://www.mpcforum.pl/topic/1010386-sms-shop-minecraft-dotpay-profitsms-homepay/

To jest chyba jedynie rozwiązanie, tylko prosił bym o jakieś dane gdzie ten skrypt użyć itp.

Opublikowano

API? ja nawet nie wiem co to jest ;c

Dlaczego od profitsms, skoro używam dotpay?

Nie mogę skorzystać z tego skryptu? --- > http://www.mpcforum.pl/topic/1010386-sms-shop-minecraft-dotpay-profitsms-homepay/

To jest chyba jedynie rozwiązanie, tylko prosił bym o jakieś dane gdzie ten skrypt użyć itp.

To znajdź API dotpay i wyslij pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...