Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KOMPUTER DO 1500 ZL ! :)

arii123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko znajdzie mi ktos kompa skladanego do 1500 zl dobrego do minecrafta oczywiscie do nagrywania jak i nagrywania na modach da sie cos takiego zlozyc mysle ze tak ;)

-Komputer pod nagrywanie.Pozdrawiam ! :D

Opublikowano

boże do tego procesora z dwoma ''jajami'' chcesz wkładać gtx ? lepiej wziąć r7 260x albo 265 ale nie gtx ...... 

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

boże do tego procesora z dwoma ''jajami'' chcesz wkładać gtx ? lepiej wziąć r7 260x albo 265 ale nie gtx ...... 

Kolega ma rację. Lepiej już wziąć tego Radeona. Zaoszczędzi około 100zł przy praktycznie tej samej wydajności.

//

A znajdzie ktos jeszcze lepszy za 1500 czy juz sie nie da oczywiscie do nagrywania minecrfta na shaderach  :)

Ten zestaw jaki podał @piterr3 jest wystarczająco dobry. Tylko tutaj juz wybór grafiki należy do Ciebie. GTX albo R7

Opublikowano

Kolega ma rację. Lepiej już wziąć tego Radeona. Zaoszczędzi około 100zł przy praktycznie tej samej wydajności. 

Bendzie taki sam i dasz linka do niego wiesz chodzi mi na morele i co daje redon sory jestem zielony w kompach chce miec dobrego do minecrfta + nagranie na shaderach :)

Opublikowano

do nagrywania imo będzie lepszy gtx 750 niz r7 260x, cuda physx i inne duperele od nividi dają pod tym względem przewage

Okej to podaj linka do calego kompa za 1500 zl z gtx ;)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...