Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<--------------------------------------------

REKLAMA

<--------------------------------------------

6qIl8Xu.png

kaWg53E.png

6qIl8Xu.png

Adres ip: hc.serwerygb.pl

Strona www:  W budowie!

Typ: EasyHC

Wersja: 1.7.2

Sloty: 40

6qIl8Xu.png

gDMfivM.png

6qIl8Xu.png

https://www.youtube.com/watch?v=NzMAaWWJ9Qc&list=UU6RrAgOF77-SyFiKigjvj8w

Ov7stvr.png

Opublikowano

@MAROSKiNGCo do pomysłów jest ich multum ale brak programiaty ;x Ja dopiero ucze się javy więc dużo sam nie zrobie i brak funduszy.... A pluginy są tirexa edytowane przezemnie i pod moje zapotrzebowania więc nie są już tak bardzo syfiaste i co racja dzięki tej prostej edycji serwer chodzi płynniej. Oprócz tej jednej reklamy na youtube pojawi sie ich jeszcze kilka ;3

Opublikowano

@THEMinePL Ja mam naprawdę bekę z takiego typu serwera ... emm , niby hc czy tam easy survival już sam nie wiem ale po jakiego ****** robicie ten serwer z 40 slotami wy wiecie ludzie co to prawdziwy survival lub hc ? takie gówna jak te z 40 slotami nawet nie powinny istnieć i tyle w temacie na tyle miejsc zrób nwm skyblocka albo nwm tnt run lub the wallsy jedne ;))

1KOBv.png

Opublikowano

@Diaxower07 No wiesz... Serwer jeszcze nie wystartował, a już dostałem propozycje współpracy i mam dostać do dyspozycji cały serwer dedykowany dla siebie. Nie wiesz, nie pisz. Serwer nawet byłby non-stop full i o to chodzi... Mamy 4 youtuberów + jeszcze jacyś dojdą więc sie nie wypowiadaj! ;3

Opublikowano

HAHAHAHA jebłem od twojej wypowiedzi mi nie o to chodzi czy masz graczy czy nie ? tak wgl spawn beznadziejny, mi o to chodzi, że przy tylu slotach sie nie robi takiego typu serwera !? 100 to minimum, teraz te easyhc takie popularne i każdy robi ... Tak jak było z harcorami gdy weszły w mode z 100 było a z tego moze 4 dobre ;)

1KOBv.png

Opublikowano

Ehhhh.... Spawn beznadziejny? Zbuduj lepszy. 40 slotow na sam poczatek jest wystarczajaco... Pamietaj ze zawsze mozna to zmienic.

Opublikowano

Nie ośmieszaj się proszę Cię ten spawn jest tak już nie powiem jaki... jak chcesz zapraszam na priv mogę ci dać ss paru spawnów z starych moich serwerów ;)

mi chodzi,ze 40 to gówno tak naprawdę zmień tryb z hc,sv na inny jak chesz tworzyć swój serwer z plikami tirexa ;_) 

@Edit

dodam jeszcze że trochę śmieszne bo niby taki zajeb**** "serwerek" a nawet domeny nie ma + jeszcze na hostningu do mc.

1KOBv.png

Opublikowano

HAHAHAHA jebłem od twojej wypowiedzi mi nie o to chodzi czy masz graczy czy nie ? tak wgl spawn beznadziejny, mi o to chodzi, że przy tylu slotach sie nie robi takiego typu serwera !? 100 to minimum, teraz te easyhc takie popularne i każdy robi ... Tak jak było z harcorami gdy weszły w mode z 100 było a z tego moze 4 dobre ;)

Weź zamknij mordę 14 latku.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCzytamWypociny woohoo ale pocisk nie mogę już z tego mpc... zapraszam na ts ;) o ip możesz dowiedzieć się na priv , ale pewnie "kozak w necie,pizda w świecie" i nawet nie napisze o ip :)

Znam twoje serwery i z 2012 czy tam 2013 roku ,kiedy zakładałeś właśnie 40 slotowe gówna mapy z minecraftplanet itd. Napisz IP chętnie wejdę jutro :) Tylko o czym możemy rozmawiać z twoją beznadziejną osobą?

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Reklama beznadziejna, zero opisu serwera, 0 grafik które mogą zachęcić do gry.

Reklama na YT też powalająca nie jest.

Może wejdę na start serwera.

Opublikowano

Znam twoje serwery i z 2012 czy tam 2013 roku ,kiedy zakładałeś właśnie 40 slotowe gówna mapy z minecraftplanet itd. Napisz IP chętnie wejdę jutro :) Tylko o czym możemy rozmawiać z twoją beznadziejną osobą?

To byl 2012/13 rok wtedy serwery byly inne, czasy sie tez zmienily,Jak chcesz to teraz zobacz jakie pluginy moge napisac,zreszta mapa pff,dla wiekszosci byla swietna, teraz zrobilem juz pare 10x lepsza, zreszta ten spawn na takie czasy to widac,ze frikollowski serwrek;)

Wysłane z Diaxikowego Fona

1KOBv.png

Opublikowano

Hmmm... Freekillowski? Połowa graczy dojechałaby cie na lajcie....

P.s Start przeniesony... Data zostanie podana wkrotce. Problemy zwiazane z przenosinami na nową maszyne ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...