Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free RP

McCordStar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno na Reedit znalazłem link, który został znaleziony przez graczy League of Legends w plikach PBE (czyli Public Beta Environment) jak wiecie na PBE co tydzień dostawało się kilka tysięcy RP i PZ dzięki czemu można było kupować skórki cały czas teraz darmowe RP jest możliwe dzięki prostemu linkowi więc dzięki temu linkowi rejestrujecie się normalnie i gracie jedyny haczyk jest taki, że RP nie dostaniemy odrazu :( Trzeba wbić 15 Lv . Po wbiciu 15 Lv trzeba zrobić relog (czyli wylogować i zalogować się) po zalogowaniu RP'ki i PZ'ki pojawią się na naszym koncie. Wrazie jakich kolwiek pytań proszę pisać na PW. Pozdrawiam i życze miłego kupowania :)Żaden FAKE!

post-377009-0-73172100-1410116165_thumb.jpg

Medium_eune_59_5_text.png

Opublikowano

NIERÓBCIE TEGO , TO JEST REFLINK , JAK WBIJECIE 5LV NA TYM LINKU TO ON DOSTANIE 250 PŻ , JAK 10LV TO ZALICZY MU O 1 REFLINK DALEJ CZYLI LEPSZE NAGRODY  I ZA 10 DOSTAJE NASTEPNE 250PZ CZYLI WSUMIE 500 ... TO BYLBY WIELKI BLAD JAKBYSCIE TO ZROBILI 

Opublikowano

Jak wyżej wyjaśniłem to link z rejestracji beta czyli PBE jeżeli nie umiecie czytać to zapraszam do szkoły :) To nie jest fake :) 

Medium_eune_59_5_text.png

Opublikowano

Ech, do czego to doszło żeby posługiwać się takimi metodami.

@Oczywiście to jest fake widać chce sobie zrobić reflikna a btw starszego SS'a nie dało się dać ? :P

@McCordStar

"Jak wyżej wyjaśniłem to link z rejestracji beta czyli PBE jeżeli nie umiecie czytać to zapraszam do szkoły  :) To nie jest fake  :)"

Gdzie to napisałeś... (a btw na PBE zawsze się dostaje co tygodniowy chajs[a  przypadkiem na pbe  się dostaje od razu 30lvl?[ jestem pewny])

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...