Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się coś wkleić na czacie ?

PadawanJebaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapoznaj się z AHK (AutoHotkeypozwala on na takie rzeczy, jedyny minus do musisz znaleźć lub napisać sobie odpowiedni skrypt (oczywiście jeżeli zależy Ci na legalności tego sposobu)

Druga opcja MK Jogo.

Opublikowano

Zapoznaj się z AHK (AutoHotkeypozwala on na takie rzeczy, jedyny minus do musisz znaleźć lub napisać sobie odpowiedni skrypt (oczywiście jeżeli zależy Ci na legalności tego sposobu)

Druga opcja MK Jogo.

W mk jogo jest opcja że tylko na team chacie co mi nie wystarcza, mógłbyś mi wytłumaczyć jak dokładnie zrobić taki skrypt? lub czy ty mógłbyś mi zrobić? :>

Eloszka

Opublikowano
#InstallKeybdHook
SendMode Event
#UseHook

F11::
Send {Enter}
Send /all twój tekst
Send {Enter}
Return

F11 to klawisz pod jaki wpisujesz, drugi send pisze co sobie ustawisz, program zabijasz ikonką przy zegarze. Może potrzebować uprawnień administratora. Kod zapisujesz w notatniku i jego rozszerzenie zapisujesz  "*.ahk " i odpalasz no i to wszystko co potrzebujesz wiedzieć. (oczywiście AHK musisz najpierw zainstalować :p)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...