Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przecena

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie, gra mi sie spodobała w pizdu :D Wiadomo kiedy bedzie nowa przecena na terrarie? :) No i czy sa tu jakies wojny klanow? I co daje mi posiadanie oryginalnej gry? Nie pobieralem pirata bo nie chce, wole poczekac na oryginala. Gralem u kumpla i ten mowi, ze sa klasy jakies mag/wojownik/zwiad czy cos :D Wytlumaczy mi ktos czy jest jeszcze dodatkowa mini tak jak w miecrafcie :) Za pomoc dokładna daje 3 like i 5 w profilu.

Opublikowano

Nie ma klas normlanie bez moda. Orginal daje ci satysfakcje. Ostatnio byla przecena za 2 euro nie wiadomo kiedy teraz bedzie.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

@SugarPotato

Co do klas nie ma ich formalnie, ale są zbroje i bronie np.: dla tanka, strzelca i maga :) Na serwerach są "klany". Mają swoje kolory. Po wejściu na serw możesz dołączyć do dowolnej. Swoich widzisz na mapie i nie możesz bić :) Przecena będzie nie prędko bo była dosłownie 2 dni temu  ;) Chyba odpowiedziałem na wszystko tylko nie rozumiem o co chodzi z tym "dodatkowa w minicrafcie" :)

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Opublikowano

@SugarPotato

Rozumiem. Jak klikniesz Tab to masz mapę. Mozesz też nacisnąć Esc i w prawym górnym rogu masz różne tryby. Wszystko bez moda :)

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...