Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Type 62?

martix55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od 6 dni robię misje na Type 62 i moje pytanie jest takie, czy ten czołg MOŻE być dobry, czy jest on na tyle c**j***, że do niczego się nie nada? I czy taki czołg mógłby dobrze zarabiać, byłaby to moja pierwsza VII premium, dlatego też się pytam. Pozdrawiam.

graphic.png

Opublikowano

Scout jak scout, nie najgorszy, do zarobku...? Nie może się równać z Suką, a nawet E-25. Bardziej zabawka niż zarabiaczka.

Opublikowano

@jugens22 Można ominąć aż 12 dni, więc jakiegoś problemu z tym nie będziesz miał. A czołg to stock WZ-131.

Opublikowano

Na CT zrobiłem sobie WZ-131 z taką samą lufką jaką ma Type 62, już w pierwszej bitwie zrobiłem sporo, ciekawe jak będzie na samym Typie 62 :D

graphic.png

Opublikowano

I o ile się nie mylę ma lepsze camo. Jak taki czołg ci się podoba, to powodzenia.

Opublikowano

Miałem ten czołg i idzie się w nim zakochać. Jest w kij mobilny ma fajne działko i camo w miarę dobre.

Scout jak scout, nie najgorszy, do zarobku...? Nie może się równać z Suką, a nawet E-25. Bardziej zabawka niż zarabiaczka.

Pasywanie zarobiłem nimi 100k. ;)

Opublikowano

Miałem ten czołg i idzie się w nim zakochać. Jest w kij mobilny ma fajne działko i camo w miarę dobre.

Pasywanie zarobiłem nimi 100k. ;)

Mega szczęście i tyle. Wątpię że powiesz, że lepszy z niego zarabiacz od Suki.

Opublikowano

@kYRA. gra suką na goldzie, więc może raz zarobił -30 000 ale to już niesamowicie dobra bitwa, jedna na tysiąc itd. xD . Ale niestety ogólnie scouty są średnimi zarabiaczami, bo zadają mało dmg a dmg po spocie jest uzależniony od drużyny. SU-122-44 to TDek z dużym DPS, więc się do zarabiania nadaje znacznie lepiej.

Opublikowano

mój znajomy który ma ten czołg mówi, że coś tam wyświeci poklepie z 1k i ma 50k kasy :) Średni zarobek netto (na czysto) ten czołg ma lepszy od suki i e-25... Nie są to bzdury wymyślone przeze mnie tylko według średnich statystyk z xxx tysięcy bitew według Tank Inspektora (sprawdźcie sami jak nie wierzycie :P)(ma aż 12k. suka ma 11k a e-25 ma 9,5k bo dużo golda leci :P jadzia i t34 mają ponad 20k a is-6 ma 13,5k bo też ludzie goldem walą)

Opublikowano

mój znajomy który ma ten czołg mówi, że coś tam wyświeci poklepie z 1k i ma 50k kasy :) Średni zarobek netto (na czysto) ten czołg ma lepszy od suki i e-25... Nie są to bzdury wymyślone przeze mnie tylko według średnich statystyk z xxx tysięcy bitew według Tank Inspektora (sprawdźcie sami jak nie wierzycie :P)(ma aż 12k. suka ma 11k a e-25 ma 9,5k bo dużo golda leci :P jadzia i t34 mają ponad 20k a is-6 ma 13,5k bo też ludzie goldem walą)

Sytuacja jak z Type 59 i Jagodą. Typa mają osoby dobre i doświadczone, przez co zawyżają statystyki.

Opublikowano

Tak samo VK7201K, M60, T23E3 oraz inne czołgi którymi grają głównie dobrzy gracze/unicumy. Nie zawsze można polegać tylko na suchych statystykach.

Opublikowano

Tak samo VK7201K, M60, T23E3 oraz inne czołgi którymi grają głównie dobrzy gracze/unicumy. Nie zawsze można polegać tylko na suchych statystykach.

Na lajcie spotkasz ,,żółtych" graczy, którzy mają ten czołg i wcale nie są w dobrych klanach.

Opublikowano

Na lajcie spotkasz ,,żółtych" graczy, którzy mają ten czołg i wcale nie są w dobrych klanach.

To są nieliczne wyjątki, większość posiadających czołgi za kompanie to fiolety.

Opublikowano

Ale nie są to pomidory, co sobie kupiły czołg za sto złotych tylko gracze którzy cokolwiek umieją. A zazwyczaj całkiem dużo.

Opublikowano

Ale nie są to pomidory, co sobie kupiły czołg za sto złotych tylko gracze którzy cokolwiek umieją. A zazwyczaj całkiem dużo.

T23E3 jaki i M60 i inne czołgi tego typu nie kupisz. :P

Opublikowano

No właśnie, o to mi chodziło... takie czołgi mają tylko dobrzy gracze a nie taki bogaty pomidorek, więc staty są zawyżone w stosunku do innych czołgów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...