Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mozna dostac bana za nick?

dor.do12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, czy jesli nick jest np. wulgarny to dostajemy darmową zmiane go czy co bana? jak postepuje riot w takiej sytuacji?

Opublikowano

Z tego co się orientuję to bana nie dostaniesz (ewentualnie jak trafisz do trybunału to hmm... na 3 dni), tylko darmową zmianę nicku :) Możliwe też, że zostanie CI zmieniony nick na jakiś z góry narzucony :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Nie dostaniesz bana dopiero gdy ktoś cię reportuje po grze i napisze że posiadasz wulgarny nick rito da ci darmową zmianę nicku

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

W reportach na koniec gry jest tam coś o nicku chyba zmienią nick albo dostaniesz bana napewno na e-mail coś Ci napiszą. Nitro,Miszczu itp. mając wulgarne nicki a bana nie dostali więc RIOT ma to gdzieś woli czekać aż będzie przelew hajsu z RP. 

Opublikowano

nie można dostac bana za nick, nawet jak zrobić sobie na edytowanych plikach "F**K RITO" to ci zmienia na "tempname + cyferki"

Za riot w nicku można było.
Opublikowano

Riot w nicku jest zablokowane po pierwsze taki mi znawca. a po drugie jeżeli masz wulgarny i dostaniesz reporta to zmienią ci nick na jakieś literki i cyferki tak jak wyexpiony bot i będziesz musiał za swoje pieniądze rp/ip zmienić

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Riot w nicku jest zablokowane po pierwsze taki mi znawca. a po drugie jeżeli masz wulgarny i dostaniesz reporta to zmienią ci nick na jakieś literki i cyferki tak jak wyexpiony bot i będziesz musiał za swoje pieniądze rp/ip zmienić

Można było użyć Riot w nicku przez modyfikację klienta, aktualnie się nie da.

Opublikowano

nie, nie bedzie musial zmienic za swoje, riot daje darmową mozliwosc zmiany, wystarczy napisac do supportu jak riot zmienil wam nick, 

Opublikowano

za obrazę papieża w nicku, dostaniesz z tego co wiem zmianę.

pierdolisz głupoty, gdyby ktoś w nicku obrażał Boga bądź Jezusa to mógł bym z tym się zgodzić a takich nicków jest wiele, a papież to zwykły człowiek który nie jest świętym ani nie powinno się do niego modlić... ten kościół katolicki i ich sakramenty... masakra możesz sobie wziąć JanPawełRuchacz i c***a ci zrobią.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...