Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA Points FUT 14/15?

_Hubi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie do ludzi którzy kupują FP przez origin, lub korzystają z tej usługi od FUT'a 13.

Jak wiadomo, webapp do FUT'a 15 wychodzi 12 września i zamierzam zaraz po wystartowaniu zabrać się za robienie skład, kupić FP przez origin, ale jak zauważyłem w ofercie FP z FUT 14, jest napis "Premiera 24 wrzesień" czyli dzień premiery Fify 14.(screen niżej)

Moje pytanie brzmi, a raczej brzmią; Czy w dniu wydaniu webapp'a będą dostępne FP do FUT 15 na originie do zakupu, a jeżeli nie, to czy jeżeli zakupię FP do 14stki przez origin to będę miał je na webappie w 15(jeżeli źle się wyraziłem w drugim pytaniu, to chodzi mi o to czy Fifa Points z FUT 14 przechodzą na 15)

Bo jeżeli FP do 15stki nie będą dostępne do zakupu przez origin przez paysafecard, to zamierzam kupić FP do 14stki, jeżeli one przejdą na FUT15.

876731410114326359419.jpg

Opublikowano

Z wielu źródeł tego się dowiedziałem że WEBAPP do FUT'a 15 będzie, a nie FUT, ale nie założyłem tego tematu by dyskutować skąd mam informacje kiedy co będzie.

Opublikowano

Tak, tak wiem. Tylko że chodzi mi o to, czy będę mógł kupić przez origin już 12tego po wyjściu web app'a, czy w dzień premiery będą Fifa Pointsy do 15stki na originie? Bo jeżeli nie, to zamierzam kupić FP do 14stki skoro FP z 14 będą przechodzić na FUT'a 15, chyba że jest inaczej i dlatego kieruje te pytania do kogoś kto jest obeznany, bo szczerze nie jestem cierpliwy i zamierzam po starcie web appa od razu zabierać się za skład i przed tym biegnędo sklepu po PSC. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...