Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka drużyna w karierze

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

nie mam pojęcia kim zagrać w karierze. Chcę, aby wymagania na sezon nie były zbyt duże, coś ok. zakończ sezon w środku tabeli lub trochę wyżej, podstawowa jedenastka była w granicach 75 OVR, a budżet... tutaj sam nie wiem, nie chce kosmicznej kwoty, tylko przeciętną; liga obojętnie, wolałbym jakąś znaną. Co polecacie? 

­

Opublikowano

Ja lubię wziąć Manchester City i kupić młode talenty.

Zbyt duży budżet, a klub za dobry.

AC Milan?

Duże wymagania w lidze pewnie

Everton? 

Zastanowię się.

­

Opublikowano

A moze Lyon albo Torino?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Proponuję Ci wybrać klub z 3 lub 4 (Nie pamiętam ile ich tam jest) ligi Angielskiej. Dlaczego? Otóż będziesz mógł awansować do głównej ligi BPL.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Proponuję Ci wybrać klub z 3 lub 4 (Nie pamiętam ile ich tam jest) ligi Angielskiej. Dlaczego? Otóż będziesz mógł awansować do głównej ligi BPL.

Nie będę grał w tym trybie całych dni, nie więcej niż 3 mecze dziennie; zbyt dużo czasu by to zajęło.

­

Opublikowano

Nie będę grał w tym trybie całych dni, nie więcej niż 3 mecze dziennie; zbyt dużo czasu by to zajęło.

Zawsze możesz symulować mecze, ja proponuję Ci Schalke 04, bądź tak jak ktoś wyżej napisał - Everton.

OIE6isU.png

Opublikowano

Zawsze możesz symulować mecze, ja proponuję Ci Schalke 04, bądź tak jak ktoś wyżej napisał - Everton.

Raczej Everton wezmę, przy symulacji nie ma tej frajdy, a mi się nigdzie nie spieszy, aby poświęcić tą godzinę na te mecze. Dzięki za pomoc wszystkim, można zamknąć. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...