Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Sposoby o jakich nie znaliście - Zarobek

Gość myworld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Małe Fasolki:

Podczas bicia strączków groszku dropają nam fasolki które u NPC można sprzedać za 50g - sztuka.

2. Ziarna Mocy:

Na glacernoonie lootają nam 2 sztuki ziarna mocy za moba, oczywiście nie zawsze, możemy wstawić je do nosbazaru i zarobić troszkę kasy.

3. LoD:

W krainie śmierci z potworków lecą nam różne itemy, takie jak: cellony, bronie, poty, foski i orchiracony które możemy sprzedać.

4. Sp na zamówienie:

Niektórzy robią sp na zamówienie np. Sp 3 czy 4, jeśli masz dużo czasu i ND możesz na tym zarobić.

5. Mini Gry:

Z mini gier dropią nam matsy np. Jabłka czy drewna niskiej jakości możemy je sprzedać za co otrzymamy nie dużą ilość golda.

7. Sklepowy Zarobek:

Trzeba być cierpliwy i trzeba mieć dużo itemów. Wstawiamy sklep, koło nas musi czekać dużo osób, wstawiamy np. Pióra anioła po 1g a jedno np. Po 1kk jak będą szybko kupywać to możliwe że zaczną kupywać na oślep i kupią te za 1kk tak można w pare minut zarobić 10kk a nawet więcej potrzeba do tego dużo czasu i itemów!

- Na razie wszystko -

Opublikowano

1. Małe Fasolki:

Podczas bicia strączków groszku dropają nam fasolki które u NPC można sprzedać za 50g - sztuka.

2. Ziarna Mocy:

Na glacernoonie lootają nam 2 sztuki ziarna mocy za moba, oczywiście nie zawsze, możemy wstawić je do nosbazaru i zarobić troszkę kasy.

3. LoD:

W krainie śmierci z potworków lecą nam różne itemy, takie jak: cellony, bronie, poty, foski i orchiracony które możemy sprzedać.

4. Sp na zamówienie:

Niektórzy robią sp na zamówienie np. Sp 3 czy 4, jeśli masz dużo czasu i ND możesz na tym zarobić.

5. Mini Gry:

Z mini gier dropią nam matsy np. Jabłka czy drewna niskiej jakości możemy je sprzedać za co otrzymamy nie dużą ilość golda.

7. Sklepowy Zarobek:

Trzeba być cierpliwy i trzeba mieć dużo itemów. Wstawiamy sklep, koło nas musi czekać dużo osób, wstawiamy np. Pióra anioła po 1g a jedno np. Po 1kk jak będą szybko kupywać to możliwe że zaczną kupywać na oślep i kupią te za 1kk tak można w pare minut zarobić 10kk a nawet więcej potrzeba do tego dużo czasu i itemów!

- Na razie wszystko -

"Sposoby o jakich nie znaliście"

Nie powiedziałbym ... 

Poradnik dla "początkujących " jak każdy temat o zarabianiu na forum ..

nostaleh.png
Opublikowano

Raczej każdy zna ^^ a co do 7 sposobu nie powinieneś go pisać..

Nigdy nie uważałem że to oszustwo i zarobiłem na pododbnym sposobie ponad 200kk.. jak wychodziło SP5 ;>

Jednak jak tylko jakieś gimbusy zwęszyły to zaraz nisza się wypaliła i ludzie się nie spieszyli i wszystko czytali.

Sposób dobry ale trzeba mieć łeb  żeby wymyślić coś nowego żeby znowu się nabierali, kradzież to nie jest.. więc bana nie można dostać, to jest raczej zarabianie na "..." którzy nie czytają nic do końca ^^.

Dużo ludzi pewnie powie że to oszustwo.. lepiej stracić 1kk w głupiej grze i mieć nauczkę niż potem stracić miliony podpisując z kimś umowe ;) też się kiedyś naciąłem i nauczyło mnie to myślenia i pilnowania się.. moim zdaniem to jest lekcja dla każdego którzy zbyt ufają innym ludziom.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

• 3 lata później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Sposoby o jakich nie znaliście - Zarobek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...