Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeglądarka - Chrome, Opera czy Firefox?

Nervarien.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

chciałbym dowiedzieć się jakie macie zdanie na temat tych przeglądarek (Chrome, Opera, Firefox).

Korzystałem z Chrome, przeniosłem się na Operę i nie żałuję. 

Opublikowano

Według mnie korzystałem długo z chrome jest elegancka.Potem przeniosłem się Opere  i jak dla mnie jest jeszcze lepsza od chrome posiada więcej opcji , funkcji. nie narzekam co do Firefox'a nie w moim guście niestety.

Opublikowano

Według mnie korzystałem długo z chrome jest elegancka.Potem przeniosłem się Opere  i jak dla mnie jest jeszcze lepsza od chrome posiada więcej opcji , funkcji. nie narzekam co do Firefox'a nie w moim guście niestety.

Mi również Firefox nie przypadł do gustu. Lubię prostotę, a tam jej nie ma.

Opublikowano

firefox dla mnie najlepszy ostatnio zrobilem sobie porownanie ktore mi sie szybciej otworzy wlaczylem Chrome i po 4 sekundach firefox, firefox wciaz szybszy

dzis w nocy..

Opublikowano

Używałem Chrome, ciągle coś nawalało itp. Zmieniłem na Opere i zero problemów, Opera ma to w sobie że ma ,,Turbo", zużywa mniejszy transfer niż inne przeglądarki, Fire? Nie przypadło do gusty, nie ma jakichś bajerów itp. Opera najlepsza ;))

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Dyskusje o przeglądarkach są bez sensu. Dla jednego lepszy będzie Chrome, dla drugiego Firefox, dla ósmego IE. Kwestia gustu i przyzwyczajenia.

Osobiście jak jestem na Windowsie to korzystam z Chrome, bo lepiej funkcjonuje, a jak jestem na Linuxie to only Firefox. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...