Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z wyświetlaczem Windows 7

Cr34tive

Pytanie

Opublikowano

Siemka wszystkim. Otóż napotkał mnie wnerwiający problem. Mianowicie, jeszcze o 10 pykałem sobie rundkę w fifę. I na 12 poszedłem do kościoła. Gdy wracam, okazuje się, że Ekran jest Ciemniejszy i... Fioletowszy. Może dziwnie to brzmi, ale to prawda. Wszystko jest bardziej fioletowe i ciemne. Co dziwne, jak robię screena u innych widać jak należy. 

probowałem przywracanie systemu do punktu w czasie, kalibracja koloru też, w monitorze all jasnosć na maxa... Nie wiem co dalej. Proszę pomocy!

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to z monitorem, gniazdami i znowu kablem

opcjonalnie w monitorze zmieniła się temperatura kolorów czy barw  , ustaw sobie inną

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Sprawdź slot karty graficznej. Wyłącz komputer, odłącz kabel do monitora, rozbierz obudowę, odepnij kartę i wsadź jeszcze raz. Podepnij i sprawdź.

Opublikowano

Ivvan. Zrobię to jak przyjdzie starszy kolega. 

Lolos Raczej ... Może masz rację. w Końcu ten komp ma już 7 lat. Ale wątpię. Bo jeszcze jak mówiłem 2 godziny przed tem pykałem spokojnie kontrolną rundkę w fifę. 

Opublikowano

Zapewne grafika nie wytrzymuje a jak komputer ma 7lat to tym bardziej... wymien grafikę na lepszą lub w ustawieniach coś ci się mogło zmienić mi kiedyś też tak się stało ( mialem fioletową ciemną grafikę ) okazało się że w ustawieniach się automatycznie zmieniło ;>  :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...