Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Story quests

mjut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są w wowie jakieś główne questy, które pchają fabułę do przodu i odblokowują jakieś nowe lokacje/ficzery? Czy mogę po wbiciu 15 lvl expić już do końca na instancjach? Jeżeli są to jak je odróżnić od regularnych, pobocznych misji?

mjut.png
Opublikowano

Są w wowie jakieś główne questy, które pchają fabułę do przodu i odblokowują jakieś nowe lokacje/ficzery? Czy mogę po wbiciu 15 lvl expić już do końca na instancjach? Jeżeli są to jak je odróżnić od regularnych, pobocznych misji?

No główne questy prowadzące Cię do kolejnych krain bierzesz z tablicy w głównym mieście. Możesz expić od 15lvl na instancjach i tak jest najlepiej, ale gdzieś na 70 trzeba się zatrzymać bo dostaje się mało expa, zresztą nawet do 90 można na instancjach expic :) W międzyczasie jak będziesz czekał na instancję to rób questy, to jest najszybszy sposób lvlowania.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Od wprowadzenia Cataclysmu są głównie zadania w każdej z krain od 1 - 60 oraz 80 - 85 oraz poboczne zadania, które robisz wraz z głównymi. :) No jeszcze czasem takie trafią się w Northrend.