Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak z hwanga powrócić do stalki?

adrkor18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma problem poniewaz dostalem od kolegi konto woja o wiekszym levelu a na starym koncie mialem hwange a jak widomo nie mozna nia handlowac czy jest mozliwosc zeby z hwangi zejsc do czarnej stalki ??? czekam na odpowiedzi przyszlo mi do glowy zeby ja palic zwojem blogoslawiensta ale to duza kasa idzie

Opublikowano

ja mialem taka sytuacje ze z czarnej stali przeszedl na mi hwanga potem na zlotego i potem 2 razy pod rzad blogo mi spalilo znow na czarna wiec moze sie uda :)

Opublikowano

można handlować  jak masz handel z kimś dajesz mu np stalkę tamta osoba akceptuje a ty w tym momencie zamieniasz miejscami stalkę za hw i jak za akceptujesz to tamta osoba dostanie zamiast stalki hw

Opublikowano

niestety nie moge spalic bo mam zlota hwange +9 i zwyczajnie nie moge jej juz ulepszyć :( przeciegajac bodzia nic sie nie pokazuje :( ma ktos inny pomysl?

Opublikowano

Realnego sposobu nie ma jak już przerobiłeś stalkę na hw to tak zostanie chyba, że administracja jest na tyle dobra i pomocna i da Ci stalkę a zabierze hw w co szczerze wątpię. :) 

banner.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

O bosh... Ludzie ;x czy wy umiecie czytać ? Czy tylko wbiliście w ten temat po to by nabijać posty.

Kolega napisał wyraźnie że nie może nim handlować ani spalić ponieważ handel jest zablokowany a Hwanga ma złotego na +9

Na ch*j piszecie posty typu "Spal bodziem..." "Sprzedaj i kup sobie stalke" "Wymień za stalke"

Skoro pisze wyraźnie że nie może handlować ani spalić ...

@topic

Jedyny sposób sprzedać konto z HW +9 i za hajsy kupić zwykłą stal .

12113099795230620771.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...