Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ruszy mi CS GO?

Maciejppl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was pytanie ruszy mi CS GO na takim laptopie:

Procesor Intel Core Duo 2.00GHz  P7350
RAM: 4GB
System:32 bity WIndows 7
Grafika: GeForce GT 130M 1GB

Za wszelkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczny, chodzi o to czy nie będzzie zbytnio lagować i będzie się dało nomralnie grac? Bo nie wiem czy jest sens kupować jak nie będzie smigać, dlatego też się was pytam :)

Opublikowano

Pójść pójdzie na 100% ale na mnimalnej grafice i małej rozdziałce aby wyciągnąć 60 fps bez spadków. Sam się upierałem że na 40 fps się da grać ale jak wczoraj mam nowego kompa i mam na nim 150-300 fps to jednak nie jes porównanie

2d6v47n.png

Opublikowano

Powiem tak , na tym sprzęcie nie pograsz sobie spokojnie w csa :) . Karta bardzo słaba + słaby procek , ramy w tym przypadku Ci nic nie dadzą ; < . A co do tej strony co podał Adzik nie sugerowałbym się tymi danymi bo niektóre gry mają zawyżone / zaniżone wartości na tej stronie i np. Pokazuje że gra nie pójdzie na danym kompie a okazuje się , że Chodzi na np. medium  . Lepiej się popytać ludzi z forum niż sugerować się tą stroną :D

Pozdrawiam Wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...