Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za słabą gre

Qinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie czy jak grałem zileanem na suporcie, przegrałem z ashką bota (niespecjalnie) i napisałem raz że ide trollować bo gnar mi zabrał blue i raz zabiłem się o wieże i nasz mider zrobił screena to mogę dostać bana ?

Opublikowano

Wątpię, może sobie robić ssy, wysyłać do supportu, to i tak nic nie da :P
Za to raczej nie dostaniesz bana, ale jeśli pójdzie na Ciebie więcej reportów za trollowanie, to owszem, możesz dostać.

279981407253602336505.png
Opublikowano

@Bogacz2g

Wyjdz trollu.

@top

Oczywiście że nie dostaniesz bana za takie coś no chyba że będziesz trollował na poziomie hard, flame itp. polecą reporciki wtedy możesz się spodziewać bana.

Opublikowano

Ktoś kiedyś tłumaczył, że gdy dostaniesz dużo reportów za słabe granie, zacznie Ci dobierać ludzi, którzy dostali podobne reporty, tj. matchmaking zacznie Cię inaczej dopasowywać.

Opublikowano

Rito nie daje banów za trolla tylko za afk/flame w większści tylko dla Polaczków.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

W amerykańców jest już nowy system sprawdzania trolli i feederów. Z tego co wiem to się sprawdza, dobry algorytm jest podłożony. Sprawdza czas dedów, miejsce, ilość creepów i kupowane przedmioty. Do tego sprawdza poprzednie gry, reporty i częstość używania wulgarnego języka. 

Opublikowano

Cześć mam pytanie czy jak grałem zileanem na suporcie, przegrałem z ashką bota (niespecjalnie) i napisałem raz że ide trollować bo gnar mi zabrał blue i raz zabiłem się o wieże i nasz mider zrobił screena to mogę dostać bana ?

Made my day!

Topic:

Nie można dostać bana za unskilled player. Przynajmniej ja się z tym nie spotkałem. 

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

ja wysłałem do supporta screena z gry jak gosciu troche trolowal (dednol z 2 razy o wieze i 3 free kille oddal) niby nic ale patrze tydzien potem na jego lolkinga , ostatnia jego gra - tydzien temu ;] , ale raczej z to bana nie dostaniesz bo koles musialby sie postarac z pisaniem posta (ja napisalem na pol strony debil mi serie zniszczyl i ma deb** :] )

Opublikowano

Za jedną gorszą grę kary nie dostaniesz, ale jeśli rzeczywiście napisałeś "że idziesz trollować" i to zrobiłeś to prędzej czy później tego bana dostaniesz. Tacy gracze jak Ty wracają do swoich korzeni bo "it is funny"

PQpAnug.png

Opublikowano

Wątpię, może sobie robić ssy, wysyłać do supportu, to i tak nic nie da :P

Za to raczej nie dostaniesz bana, ale jeśli pójdzie na Ciebie więcej reportów za trollowanie, to owszem, możesz dostać.

Nie można dostać bana za unskilled.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Można ja kupilem konto Diamonda 3 a jestem bronze 4 przegralem z 30gier pod rząd i najpierw dostałem ostrzeżenie a później bana na 3 dni a później na tydzień. Teraz nie gram bo się boje nast bana

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...