Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5.0.5 | 2vs2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łaskawie napisz na jakim serwerze grasz bo różne serwery mają różny balance itp. itd. Jakby był to glob to co innego bo po co pisać, ale tak to nikt zgadywać nie będzie. Nie gram na żadnym serwerze 5.0.5 bo po co jak wszystko zbugowane, wogóle nie gram teraz w wowa bo czekam na wod, z globem mógłbym Ci coś pomóc ale tutaj nic :/ (jakby ktoś miał pretensję, że nabijam posty to czytac 1 zdanie).

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Mr.Cukier

Nie wiem czy mogę napisać nazwę serwera (żeby nie było że reklama) więc masz na PW. Nie jest on pobugowany, działają wszystkie BG, 2vs2 czekasz góra 3 minuty. Online w ciągu dnia +100.

=

Opublikowano

Łaskawie napisz na jakim serwerze grasz bo różne serwery mają różny balance itp. itd. Jakby był to glob to co innego bo po co pisać, ale tak to nikt zgadywać nie będzie. Nie gram na żadnym serwerze 5.0.5 bo po co jak wszystko zbugowane, wogóle nie gram teraz w wowa bo czekam na wod, z globem mógłbym Ci coś pomóc ale tutaj nic :/ (jakby ktoś miał pretensję, że nabijam posty to czytac 1 zdanie).

Wątpie aby global był na patchu 5.0.5, kiedy za dwa miesiące jest premiera :F

Jeśli chodzi o pytanie i biorąc pod uwagę globala z 5.0.5 to bardzo dobry setupem jest Rogal i Mag, War + Hunter, War+Rdudu

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano (edytowane)

Wątpie aby global był na patchu 5.0.5, kiedy za dwa miesiące jest premiera :F

Jeśli chodzi o pytanie i biorąc pod uwagę globala z 5.0.5 to bardzo dobry setupem jest Rogal i Mag, War + Hunter, War+Rdudu

Przecież dobrze wiem że global jest na innym patchu.................................................. chodziło mi o to, że różne serwery mają różny balance no, a jeśli kolega pytały akurat o globa to wszystko byłoby wiadome. Niech założyciel tematu napisze tutaj nazwę serwera lub napisze na forum danego serwera bo tam dostanie najbardziej trafne informacji od ludzi którzy grają na owym serwerze. Ja nie gram pvp, ale zacznę jak tylko wrócę na globa i moją klasą do pvp będzie warrior bo... bo tak... bo mi się podoba w pvp. Moim zdaniem jeśli Ty ogarniasz swoją klasę, masz dobry gear i Twój kolega tak samo ogarnia i ma gear to raczej to będzie lepszym rozwiązaniem niż grać z kimś nieogarniętym ale np. grającym klasą która nam pasuje.

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!