Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybor serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, będę zaczynał moja przygodę z WOW'em mam nadzieje ze długa przygodę. Poszukuje osoby która pomoże mi wybrać prywatny serwer najlepiej podobny do oryginału. Jeżeli możecie  mi powiedzieć ile taki klient waży i ile osób gra tak +/- w godzinach szczytu to będę wdzięczny. 

Opublikowano

grałem sporo, wszystko działa poprawnie, chyba najlepiej z dostępnych Wotlk-ów :D ogólnie na świecie, nawet gunship battle który kiedyś niby był nie możliwy do oscryptowania działa bardzo dobrze, wszystko praktycznie jak na globie (kiedy był wotlk), a i jak gra 3,5k+ ludzi (wieczorem 4k+) nie da się nudzić :)

Opublikowano

Niby Sunwell jest dobry aczkolwiek miło się gra głównie na 80lvl, ponieważ gdy ostatnio zauważyłem teksty dzieci na rdf'ie, który expił twinka po prostu było mi wstyd za ich poziom intelektualny. Ale co poradzisz skoro sam GM podczas rozmowy na Szepcze mówi że 90% serwera to dzieci/trolle. Pragnę też zauważyć, że każdy serwer ma swoich wioskowych głupków nawet global i to nie jest do uniknięcia.

Opublikowano

Plaga, dlatego najlepiej się gra po północy albo do południa :) mniej ludzi ale i mniej bachorów :P, zresztą co id można się załapać na całonocne męczenie uldu 25 :D lub 10 i to jest piękne :D

Opublikowano

Grałem na Sunwellu, do globala nie będę porównywać bo patch jest inny, ale trzeba przyznać, że na Sunwellu dotąd tylko jeden quest był zbugowany (dobiłem 20 coś lvl'a więc za dużo q nie zrobiłem :D), teraz gram na globalu, też bym ci radził przejść na globala.

Sygnatury brak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...