Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sp maga na arenę talentów 30-50lvl

Vertmar#2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

które sp maga :

holly 99+13

dg 99+11

vc 99+13

najlepiej nada się na Arenę talentów na 30-50lvl? bo później to wiem że dg kosa. Miotacz na 63 i heja :D no ale hmmm co do tego 50lvl? eq mam raczej dobre. reski na all ~100%

w takim razie co się najbardziej nada? i jaką oslo wpakować w ruzge u7+7/8 na 45lvl pod sp które podasz za najlepsze (tak żebym mógł na lajcie czekać do duszy na 63lvl)

dam liki

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Do pvp to tylko VC albo posek jak dla mnie. DG wcale nie jest taki mocny jak się wydaje bo jeśli trafisz na wyjątkowo mobilne sp jak zwiad/mnich to bardzo ciężko będzie użyć ci najważniejszych skilli. VC ze względu na jego ogromną moc przy niskim resie przeciwnika. Do rózgi najlepiej osłonkę z SL'kami na energię i ogólny, choć taka osłonka na tak niskim lvl'u jest raczej nie do znalezienia ;p

Opublikowano

Do pvp to tylko VC albo posek jak dla mnie. DG wcale nie jest taki mocny jak się wydaje bo jeśli trafisz na wyjątkowo mobilne sp jak zwiad/mnich to bardzo ciężko będzie użyć ci najważniejszych skilli. VC ze względu na jego ogromną moc przy niskim resie przeciwnika. Do rózgi najlepiej osłonkę z SL'kami na energię i ogólny, choć taka osłonka na tak niskim lvl'u jest raczej nie do znalezienia ;p

co do osłonki....widywałem takie, że do ducha na 63lvl dałoby radę wsadzić

Co do DG - nie ucz ojca dzieci robić :D czy jakoś tak

Grałem tym SP jakieś 2 lata temu i na 63lvl kosiło niemiłosiernie

co do vc - grałem na nim tylko u kumpla. frajdy to nie dawało, bo kolega miał na all resy po 120% i jeszcze eq u7+8/9. więc mimo że 83lvl to 90lvl padały z samych auto ataków. Mimo to combo było bardzo miłe i sp napewno ma potencjał

A co myślicie o holly? na arenie talentów full def / hp holly może się sprawdzić. Niskie LvL, 40-50 to same sinki :D no czemu by nie? 

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Dokładnie 2 lata temu przed wprowadzeniem SP5 i SP6, teraz DG praktycznie się nie liczy bo resy na mrok łatwo zrobić po 110-120%. Co do holki to nie, na arenie potrzebne jest dmg przy obecnej ilości stunów, na holce dostajesz stuna i cie nie ma tym bardziej jak masz tarczę many. Oczywiście mówię o pvp 85+, a to wszystko piszę z autopsji.

Opublikowano

Dokładnie 2 lata temu przed wprowadzeniem SP5 i SP6, teraz DG praktycznie się nie liczy bo resy na mrok łatwo zrobić po 110-120%. Co do holki to nie, na arenie potrzebne jest dmg przy obecnej ilości stunów, na holce dostajesz stuna i cie nie ma tym bardziej jak masz tarczę many. Oczywiście mówię o pvp 85+, a to wszystko piszę z autopsji.

mi nie chodzi o 85+

ja chcę porównanie większej op'ekowatości DG +12 VC +13 lub Holly +13 na poziomie 40-50 na arenie talentów

85+ dla mnie się nie liczy bo nie planuje wbijać nic więcej aniżeli 63lvl

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

To mój ostatni post tutaj bo wyjdzie że spamię, ostatecznie polecam VC, bo większość ludzi na takim lvl'u o resach nie słyszała, więc będziesz wchodził jak w masło w nich na takim VC.

Opublikowano

To mój ostatni post tutaj bo wyjdzie że spamię, ostatecznie polecam VC, bo większość ludzi na takim lvl'u o resach nie słyszała, więc będziesz wchodził jak w masło w nich na takim VC.

nooo i styklnie :) dałem like :)

dziękuje :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...