Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SimpleLS

Capa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaktualizowałem SimpleLS, i udostępniam tutaj darmową wersję:

Virus Scan:

https://www.virustotal.com/en/file/2130898a87e5378de99d00f67d945d3f43b023ae3b84b98bbe113b9948ec61f8/analysis/1410077331/

Download link:

http://simplelagswitch.com/dl/SimpleLS3.zip

Instrukcja:

1. Włączcie windowsowy firewall

2. Usuńcie wpis Ghost Recon Phantoms.exe z listy dozwolonych apliakcji w firewallu.

3. Uruchomcie jako admin simplels.exe

4. Options > Options> Zaznaczcie Firewall Method

5. Options > Hotkeys > Ustawcie hotkey na on np. f1 na off f2, czy jak kto woli.

W grze:

Załóżmy, że gramy jako snajper i widzimy  biegnącego przeciwnika, wciskamy hotkey f1 żeby spauzować grę, strzelamy mu hsa i klikamy f2, po 1-2 s wróg zginie.

Video:

Poza firewall method jest też ipconfig - też działa, ale firewall jest lepszy.

edit:

Ostatnia wersja jaka tutaj sie pojawiła to v.2, która jest zbugowana na tyle, że klawisze, które przypisaliście np. CTRL+S po zamknięciu aplikacji mogą nie działać jako skrót klawiszowy w notatniku (czy  w czymkolwiek innym jako skót zapisu) - w 0.3.1 zostało to naprawione, w 0.3.2 poprawiłem metode ipconfig dla słabych pcetów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na MPGH oznaczone jest jako outdated bo wyszła nowa wersja, której tam nie umieściłem. Jest dostępna tylko na stronie internetowej.

Video: 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...