Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do All Co Grają Na Metin2.Com

sasasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co wy gracie jak to closed beta wszystkie konta zostaną usunięte Closed Beta its always to test and make bug fixies, for the Open beta. Release its going to reset chars tak mi gościu napisał wiec po co expicie jak i tak nie długo all postacie będą skasowane

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co wy gracie jak to closed beta wszystkie konta zostaną usunięte Closed Beta its always to test and make bug fixies, for the Open beta. Release its going to reset chars tak mi gościu napisał wiec po co expicie jak i tak nie długo all postacie będą skasowane

Właśnie tak się zastanawiałem nad grą tam ;p tylko mnie dziwi czemu is'a nei ma ;dd Pzdr ;d

Moje konto na youtube !

:D

>>>TRADEHACK V1.4 PO NAJNOWSZYM PATCHU NA PL'U<<<

Działa ? Pomogłem ? to daj +

xD

sygnaturak.jpg

Opublikowano

Bo mają na to ochotę? Co to za różnica, może mają za dużo wolnego czasu. Nie wiem czemu ten temat ma służyć, chyba spamowi. Zamykam.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...