Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS po blue screenie

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywaliło mi blue screena podczas wczytywania postaci, gdy wróciłem do gry to wszystkie ustawienia w lolu się zresetowały i fps zatrzymały mi się na 60, gdzie normalnie mam 250-300. Dodam, że mam ustawione na uncapped, czyli fps powinny chodzić "luźno".

Komputer mam nowy za 3k, więc nie pierdolcie nawet o specyfikacjach.

Opublikowano

Sterowniki sterowniki sterowniki.... dobranie najlepszych do swojej karty to podstawa. Nie patrz na najnowsze sterowniki bo one sa robione tylko pod nowsze karty, jezeli masz starsza karte jak rok to musisz kombinowac i szukac odpowiedneigo sterownika do twojej karty.

Opublikowano

ja tam gram na 60 fps i nie laguje ziomek nie warto dusić kompa hehe ale jak już tak ci przeszkadza to nie wiem może zrób przywracanko systemu i o 1 dzień cofnij może to jakieś ustawienia pozmeiniało !! znaczy sie ten blue screen tak to nie wiem!!

pozdro Farex ziomie

Opublikowano

ja tam gram na 60 fps i nie laguje ziomek nie warto dusić kompa hehe ale jak już tak ci przeszkadza to nie wiem może zrób przywracanko systemu i o 1 dzień cofnij może to jakieś ustawienia pozmeiniało !! znaczy sie ten blue screen tak to nie wiem!!

pozdro Farex ziomie

Niby 60fps to ok, ale coś czuję jakby trochę mi lagowało czy coś w tym stylu.

Głównie niepokoi mnie fakt tych fps, czemu zatrzymały się na 60.

Opublikowano

Ja mam na 300 fps lagi, musze blokować na 80, więc nie widze problemu. Może masz synchronizacje pionową w grafice ustawioną, pogrzeb w opcjach.

Pewnie grafike za mocno obciążałeś (podkręciłeś niestebilnie) i zaladowaly sie ustawienia fabryczne biosu.

Opublikowano

Ja mam na 300 fps lagi, musze blokować na 80, więc nie widze problemu. Może masz synchronizacje pionową w grafice ustawioną, pogrzeb w opcjach.

Pewnie grafike za mocno obciążałeś (podkręciłeś niestebilnie) i zaladowaly sie ustawienia fabryczne biosu.

No właśnie nic nie podkręcałem.

Popatrzę w sterownikach może i biosie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...