Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sony Ericsson Xperia Play vs Doogee DG800

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1Czy ktoś posiada dany z tych telefonów i by mogł coś o nich powiedzieć?

2Czy są jeszcze jakiś warte uwagi do 450 zl chodzi mi o nowe?

Opublikowano

Kolega ma Xperie Play ale często na niej gram (grałem :D). Od początku było wszystko git, wgrywaliśmy romy nowe, taśma git trzymała, długo bardzo ale i tak się zjebała (jak to w rozsuwanych telefonach), później kolega kupował jakieś tandetne i wymieniał co 1-2 miesiące taśmę. Teraz chyba padła mu płyta główna i leży w szafce. Ogólnie fajny telefon, dobrze gra się w gry. A ten doogee to jakiś no name, nigdy nawet o tej firmie nie słyszałem xD

3t6EGVz.png

Opublikowano

Właśnie sam nie wiem co to za marka Doogee i pytam , niby kilka telefonów w polsce jest ich ale każdy coś innego mówi co czytałem o nim.

Opublikowano

Kolega ma Xperie Play ale często na niej gram (grałem :D). Od początku było wszystko git, wgrywaliśmy romy nowe, taśma git trzymała, długo bardzo ale i tak się zjebała (jak to w rozsuwanych telefonach), później kolega kupował jakieś tandetne i wymieniał co 1-2 miesiące taśmę. Teraz chyba padła mu płyta główna i leży w szafce. Ogólnie fajny telefon, dobrze gra się w gry. A ten doogee to jakiś no name, nigdy nawet o tej firmie nie słyszałem xD

nie mow ze kazdy rozsuwany telefon sie psuje mialem nokie n97 mini od 2010 roku poczatku do teraz do sierpnia codziennie nawet sie bawilem chodzilem i rozsuwalem i sie nic nie stalo..

Opublikowano

Nie bierz żadnego z tych które wymieniłeś. Polecam Ci:

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/xiaomi/hongmi1s/Xiaomi-Hongmi-1S.html

Cena to 160$ w oryginalnym sklepie Xiaomi.

http://www.xiaomishop.com/100-xiaomi-redmi-1s-quad-core-16ghz-1gb-8gb-47-inch-ips-8mp-camera-dual-sim-wcdma-version-smartphone-black.html

Telefony z ich sklepu przyjeżdżają w max 5 dni. Polecam Ci go.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...