Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak kopiować itemy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da sie... Graj normalnie a nie...
No chyba ze na singlu...
ESC -> Open to lan -> Allow Cheats: ON -> start lan world i wpisujesz /gamemode 1

GOTOWE!

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Nie da sie... Graj normalnie a nie...

No chyba ze na singlu...

ESC -> Open to lan -> Allow Cheats: ON -> start lan world i wpisujesz /gamemode 1

GOTOWE!

Jak chce kopiowac to niech kopiuje on tutaj daje pytanie a nie żeby ktoś go pouczał co ma zrobic

//TOP

Pamiętam że jest jeszcze możwliwość kopiowania itemow przez /unregister w authme i w wagoniach do netheru . Reszta już niestety nie działa 

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

@@up2

Ty serio jestes jakiś idiota xD On się pyta o kopiowanie w huzini a ty mu dajesz instrukcje jak włączyć GM na single xD Padłem XDD

@topic

Było kiedyś kopiowanie itemków z użyciem wagonów ale nwm czy teraz się da :P

iker_casillas___2012_by_majorczyk8-d5dzi

Opublikowano

@@up2

Ty serio jestes jakiś idiota xD On się pyta o kopiowanie w huzini a ty mu dajesz instrukcje jak włączyć GM na single xD Padłem XDD

@topic

Było kiedyś kopiowanie itemków z użyciem wagonów ale nwm czy teraz się da :P

Ty naprawde uposledzony jestes czy jakas inna choroba na mozg?

Kolejny post (moj) ktory nie umiesz przeczytac ze zrozumieniem i tylko wyzywasz.

Mowie ze sie nie da. Bug w authme jest juz dawno zalatany a teraz duzo serwerow polskich korzysta z LogIT. Poza tym nie mowil czy na singlu czy nie wiec nie spinaj dupy bo Ci wysle masc specjalna... Ah... jak dobrze ze szkola to przynajmniej sie nauczysz czytac ze zrozumieniem. Dziekuje dobranoc.

@topic

Wiekszosc polskich serwerow ma Bugntials (essentials) i on ma duzo dziur. Wiem ze w komendzie /recipe byla dziura ze mozna bylo zabierac itemki.

Trzymasz shift na item z komendy /recipe i klikasz item i zamykasz szybko okno (esc)

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Witam. Jeżeli chodzi o mod hakerski Huzuni , na nim się nie da. Były już bugi w authme w /unregister a potem /register , było w netherowych skrzynkach. Ale to już zarówno mojang i twórcy plug-inu załatali.

Opublikowano

Ty naprawde uposledzony jestes czy jakas inna choroba na mozg?

Kolejny post (moj) ktory nie umiesz przeczytac ze zrozumieniem i tylko wyzywasz.

Mowie ze sie nie da. Bug w authme jest juz dawno zalatany a teraz duzo serwerow polskich korzysta z LogIT. Poza tym nie mowil czy na singlu czy nie wiec nie spinaj dupy bo Ci wysle masc specjalna... Ah... jak dobrze ze szkola to przynajmniej sie nauczysz czytac ze zrozumieniem. Dziekuje dobranoc.

@topic

Wiekszosc polskich serwerow ma Bugntials (essentials) i on ma duzo dziur. Wiem ze w komendzie /recipe byla dziura ze mozna bylo zabierac itemki.

Trzymasz shift na item z komendy /recipe i klikasz item i zamykasz szybko okno (esc)

Ty jesteś kur*a jakiś tępy -_- Pisze w temacie:  "mam do was pytanie wie ktos jak kopiowac itemy na huzuni?"  Ale nie.... polecam Ci wizyte do okulisty jak kur*a nie widzisz co pisze dokładnie... Obecność dziś w szkole była? :)

Opublikowano

Ty jesteś kur*a jakiś tępy -_- Pisze w temacie:  "mam do was pytanie wie ktos jak kopiowac itemy na huzuni?"  Ale nie.... polecam Ci wizyte do okulisty jak kur*a nie widzisz co pisze dokładnie... Obecność dziś w szkole była? :)

"202"... A widze nawet ogarnietych 12 latkow ale jak widze takich jak ty to do 1 klasy podstawowki.

Mowie "nie da sie na huzuni" rozumiesz? Idz do rodzicow i niech Ci przeczytaja i wytlumacza.

I nie spam wiecej bo i tak nie przeczytam. 

Obecnosc dzis w podstawowce byla?

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Po 1 ty j*b*ny debilu nie mam 12 lat (mam 15 pi*do) pewnie ty masz 12 a udajesz się w internetach za dorosłego ale Ci to nie wychodzi? :( 

Ogólnie to po co dawałeś mu "instrukcje" jak włączyć gm na single? Weź dziecko wyłącz komputer i idź do książek ;-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...