Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Losowe skiny do gry Counter Strike Global Offensive

KarsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy:Los na losowy skin do gry CS:GO
Metoda kontaktu:PW na forum, albo po przez allegro.
Opis rzeczy:Losowy skin CS:GO, kupujesz jeden los albo więcej, ja losuję wybraną ilość i przekazuje Ci na steam.
Oczekiwana/oferowana cena:  Los na wszystkie skiny do CS:GO Los na skin StatTrak

Zdjęcia/inne informacje: Wszystko dodatkowe informacje są na udostępnione na aukcji allegro.

Opublikowano

Nazwa rzeczy:Los na losowy skin do gry CS:GO

Metoda kontaktu:PW na forum, albo po przez allegro.

Opis rzeczy:Losowy skin CS:GO, kupujesz jeden los albo więcej, ja losuję wybraną ilość i przekazuje Ci na steam.

Oczekiwana/oferowana cena:  Los na wszystkie skiny do CS:GO

Zdjęcia/inne informacje: Wszystko dodatkowe informacje są na udostępnione na aukcji allegro.

Można prosić o twoje eq ?

Bo nie wierze takim aukcją :)

Opublikowano

Polecam naprawdę wydałem 5 zł na losowe skiny i dropnoł mi kałach warty 28 zł.  Karson to godny człowiek zaufania i uczciwy handlarz. 

Jak ktoś nie wierzy

ss: http://scr.hu/1ow8/mf5z4

No no... Widać, że znajomy tego ów Karson aka Scammer. Ciekawe jaki taka osoba miała by zysk jakby tak dawała każdemu itemy warte 28zł za 5zł...

Oczywiście nie polecam i radzę się trzymać od takiego czegoś z daleka.

Opublikowano

No no... Widać, że znajomy tego ów Karson aka Scammer. Ciekawe jaki taka osoba miała by zysk jakby tak dawała każdemu itemy warte 28zł za 5zł...

Oczywiście nie polecam i radzę się trzymać od takiego czegoś z daleka.

Tak jak wylosowało itemy tak dałem. Nie każdy ma takie szczęści i losuje tego typu itemy.

Opublikowano

Tak jak wylosowało itemy tak dałem. Nie każdy ma takie szczęści i losuje tego typu itemy.

"Ciekawe jaki taka osoba miała by zysk jakby tak dawała każdemu itemy warte 28zł za 5zł..."

Przeczytaj jeszcze raz. Jak znowu nie załapiesz to możesz jeszcze kilka razy. Losowanie robisz tak, aby był zysk. A jak kupi jakiś noobeczek to coś co oferujesz to wiadome, że mu dasz jakiś syf warty parę euro centów. Oczywiście broń najgorszej jakości, bo jak inaczej. Raczej się nie skapnie, że mu dałeś taki syf że hej. Osoby kupujące to coś mają zaniżony poziom inteligencji, czy jak to inaczej nazwać. Gdyby się jednak skapnął to e tam, tak ci się wylosowało...

A można wiedzieć czym losujesz? Losowarka aka Karsonów v0.2?

Link do profilu Steam? Profil prywatny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...