Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alfa - Gra FPS 2014.

upgrade11

Jak się podoba?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci się gra?

• Tak.
      2
    • Nie.
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem wam zaprezentować mój pomysł na grę który aktualnie tworzę, i aktualnie dobrze mi to idzie, więc zapraszam do przeczytania poniższej historii gry aby zapoznać się z nią lepiej.

11 Maja 2014 rok.

Dante zwany inaczej "Gwiazda" mieszkał w Los Angeles, pewnego dnia przyszedł mu list że zostaje powołany do wojska, Dante już był w wojsku, był cenioną jednostką w swojej dziedzinie, dlatego potrzebowali go do operacji która nie miała być w jakim stopniu szkodliwa.

21 Grudnia 2014 rok.

Dante spakował się, pożegnał się z rodziną i bliskimi po czym wyjeżdża do jednostki wojskowej.

22 Grudnia 2014 rok.

Dante zostaje powiadomiony że została przydzielona mu inna operacja która zagraża światu, dokładnie na wyspie Halibata która nie jest widoczna na mapie jest wysokie zagrożenie, trzeba sprawdzić tą wyspę ponieważ dużo terrorystów na niej się mieści i zagraża światu.

26 Grudnia 2014 rok.

Zostają spuszczone 3 bomby w miasta Los Angeles, Waszyngton, New York, zapisano wysokie zniszczenia.

1 Stycznia 2015 rok.

Dante wraz z  odziałem Alfa wsiadają w samolot i lecą na wyspę Halibata która jest zamieszkana przez wielu terrorystów chcących zniszczyć Amerykę wraz z Europą.

4 Stycznia 2015 rok.

Rosja dołącza się do walki z terrorystami przeciwko Ameryce i Europie.

6 Stycznia 2015 rok.

Pierwsza misja "Badania wyspy Halibat"

17 Stycznia 2015 rok.

Bomba spuszczona na Niemcy, Polskę, Hiszpanię.

22 Stycznia 2015 rok.

Jednostki Niemieckie, Polskie oraz Hiszpańskie dołączają się do Operacji sojuszniczej wraz z Jednostką Alfa.

1 Luty 2015 rok.

Zostaje ogłoszone że Trzecia Wojna Światowa Wybuchła.

Aktualnie wymyśliłem tyle historii, już trochę gry zrobiłem, jak skończę i będzie mi się podobać to wstawię gameplay.

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

Nie przedstawiłeś zbytnio gry pod względem technicznym tylko poruszasz temat fabuły. Tak jak UP wstaw jakieś ss, zaprezentuj coś aby to miało ręcę i nogi.

Opublikowano

Ogólnie to czekam również na te screeny z fazy technicznej gry, mam nadzieje, że rozpocząłeś już jakiekolwiek prace :)

No co Ty, autor pyta w dziale programowanie gier jak zrobić menu gry xDDD.

Opublikowano

Nie rozumiem tej ankiety.... jest tylko jakaś mała fabuła gry przedstawiona.. nic pozatym. Ani screenshoota, gameplaya, czy nawet jakiegoś concept arta.. ;C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...