Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Najbardziej OP postać do 5500 jaka?

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jaka jest najlepsza postać do 5500 która jest że tak powiem najsilniejsza i najbardziej op? oraz jaki build do niej?

Jestem nowym graczem.

Opublikowano

Hercules

Thanatos

A z tanszych op jest ao kung ale niedlugo go nie bedzie. Build to sytuacyjnie lub na smitebuilds

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Hercules

Thanatos

A z tanszych op jest ao kung ale niedlugo go nie bedzie. Build to sytuacyjnie lub na smitebuilds

Czemu go nie będzie? 

Opublikowano

zostanie zastąpiony, będzie tylko inaczej wyglądał skile bez zmian

@xemont

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Polecam ci

Loki Osiris Hercules Kukulkan Fenrir :)
Najbardziej loki solo/jungle

Opublikowano

Ymir :D

Valor, Focus/Gaia, Gaia/Focus, Urchin, Magi, Rod/coś pod defa(zależy od enemy teamu) na rankedach pozytywne k/d da się wyciągnąć i Player DMG większy od adc(O_o).

A tak poza tym to dość łatwy jest Thanatos(wystarczy trafiać z 1). Hel też trudna nie jest.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Witajcie, jaka jest najlepsza postać do 5500 która jest że tak powiem najsilniejsza i najbardziej op? oraz jaki build do niej?

Jestem nowym graczem.

Witaj! Możesz spróbować Ra, całkiem spory dmg, heal pod 3, jak również Neith, heal pod 2, escape pod 3. Polecę ci również jak koledzy wyżej, Thanatosa, Fenrira, Ao Kuanga. Nikt nie wspomniał o Anubisie, który również jest całkiem dobry, przy dobrym buildzie potrafi zrobić niezłą sieczkę.

Opublikowano

Vulcan - prosty, przyjemny, denerwujący  :ninja: i mega dmg z ulta

Ao - very very very easy, tornado miażdży, ult zamiata masakrycznie, można test białej rękawiczki po nim robić

Bakasura - DMG z kosmosu, szybki, leczy sie, wymiotuje

Opublikowano

@xemont
Warrior tabi > Asi > Brawler's Beat Stick > Rage > Hydra lament > Death bringer (chyba tak sie nazywa)
Najlepszy build pod lokiego :)
Najlpiej nie używaj 3 skilla od razu
Tylko jak już zaczynają spierdalać to wtedy możesz z blinka podbić i wyjebać trzecim :)
Frag 100%

Btw licze na lajka :*

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

polecam chaaca. o ile ogarniesz co 5 atak ma umiejentnosc bez zuzycja manny + heal. z 3 skill 1 skill zuza toprem ktory ma calkiem dmg i 2 skillem tepa do topora co jest dobre do ucieczki zud pod sb biegniesz dalej 2 i za plecy i przed sb i zwiewanie gwarantowane oczywiscie zalezy ile przebiegniesz i czy wrogowie sie nabiora na ta zmylke bo ja czasem spotykam ze 1 sie zatrzyma i poczeka na mnie ale 3 tez spowalnia a ulti blokuje skille wroga i zadaje dmg dobre do dobijania.

76561198131465169.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...