Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest mozliwosc calkowitego skasowania konta ?

Kilower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiekszosc moich gier rankigowych ostanio konczy sie tylko i wylacznie wewnetrzna zloscia na trolli ktorych dostaje . ( 6/10 ) gier u mnie konczy sie w sposob taki 

• Jedna osoba z teamu to typowy placzek ktory flejmi wszystkich , przez co wszyscy sie koncentruja na odpisywaniu jego bulshitu przez co przegrywamy .
  • Jedna osoba pickuje jakies gowno juz w lobby np. Pantheon Adc , przez co brak nam Ad Range , przez co przegrywamy . 
  • Jedna osoba feeduje snowbollujacego sie champa tak bardzo , ze gra jest przegrana .
  • Dostaje kogos tego kroju juz w lobby : http://scr.hu/2bll/gznq4
  • Dostaje duo ktore ciagle placze ze moja wina ( Lubie grac jungle , lecz nie moge bo zawsze wszystko moja wina )
  • Jestem pierdolona ciota bo nie wbijam sie w 5c osob i nie padam tak jak 1/2 inne osoby w moim teamie , wiec trzeba mnie sflejmic i poprostu zniszczyc moja pewnosc siebie . Dekoncentrujac mnie tak bardzo ze nie dam rady grac nawet w 70% do konca gry .

Powodow do tego jest MASA . Ta gra nie sprawia mi juz nawet troszke radosci lub jakichkolwiek pozytywnych uczuc , jedyne co dostaje to typowe "Meh" bo dalem rade z normalnym teamem albo typowe "wkur...." bo znowu dostalem Cebulaczka do teamu .

Rzucac tej gry nie rzuce , Internet 125mb/s . Clienta sciagnal bym za 15minut .

Passow znajomemu nie dam bo itak bym zapewne dostal za jakis czas ..

Wiec wracajac do sedna tematu , Tak juz sie wyplakalem i mi lepiej .

Czy idzie skasowac konto w lolu , kompletnie ?

Jezeli tak , to jak ?

Edited_1.png

Opublikowano

Nie kasuj konta!!!! Ja sie zaopiekuje! Pls tylko go nie kasuj!

Jak jest możliwość to podeślij mi passy PW - zmienie maila itp jak chcesz sie pozbyć.

Nie warto niszczyć.

Jak go nie chcesz to przyjme...

Opublikowano

niech zgadne, braz? jesli nie umiesz z tego wyjsc to nie potrafisz grac i tyle, zjebane teamy nie sa wytlumaczeniem. raz sie wygrywa raz przegrywa, ale wszystko zalezy od ciebie.

nie chcesz grac w brazie? niech cie ktos wyboostuje do diamentu, bedziesz miec spokoj od cebulaczkow :)

jesli nic z tego nie chcesz, to tak jak ktos wyzej napisal - odpal bola i na forum screen. 

Opublikowano

Kilowerku mój drogi... Ochłoń, zostaw konto, i jak np. po miesiącu spuścisz z ręcznego to wrócisz i zobaczysz, że zaczniesz wygrywać. :)

Każdy czasem potrzebuje dłuższej przerwy.

Opublikowano

Jak jest możliwość to podeślij mi passy PW - zmienie maila itp jak chcesz sie pozbyć.

Nie warto niszczyć.

Cebulactwo nie zna granic xD

Opublikowano

Możesz usunąć, ale musisz znać dużo danych, masz kilka wyjść:

-wysłać ssy z bolem na forum lola

-zmienić maila na maila z 10min mail i dać randomowe hasło typu hujhujhujhujhujhujujhujjhujhujhujhujujjhujasdrrwerffsdgerwerfvs34567809ifjh

-wysłać mi passy to sie zaopiekuje, nawet brąż sie przyda xD

Opublikowano

Jeśli chcesz możesz mi podać to konto przydał by mi się taki smurf.

A konto możesz usunąć musisz tylko napisać do supportami z danymi.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

To normalne, po prostu dostajesz porzadnie wpie*dol od lepszych lub sam nie potrafisz grac druzynowo i dlatego chcesz usunac ta gre. Nie dziwie sie, dobrze ze odchodzisz, mniej noobow takich jak ty bedzie.

Opublikowano

1. Prawie nigdy nie przegrywasz z powodu "noob teamu", jeżeli jesteś lepszy to wygrasz lub w bardzo duży sposób przyczynisz się do wygranej drużyny.

1.1. Płacz, że przegrana z powodu słabego teamu (nie Twojej złej gry) jest równoznaczny z przyznaniem się, że grasz na właściwym dla siebie poziomie.

1.2. W miarę dobry gracz potrafi w dywizjach brąz - platyna w miarę spokojnie wygrywać większość meczy. Pamiętaj, że dobra gra nie oznacza, że masz 200:1:0 i reszta teamu niema nic. Często lepiej postarać się dać sytuacje innym aby wszyscy byli silni, nie tylko Ty.

1.3. Sytuacja kiedy masz dużo killi i deadów też jest zła. Może i Ty się feedujesz ale reszta teamu zwykle jest w d*pie ponieważ jednocześnie nafeedowałeś przeciwników i jak Ty padniesz to cała drużyna przegrywa.

Co do tematu to zawsze możesz napisać do supportu, wysłać screeny na których widać jak robisz coś niezgodnego z regulaminem, wyrzucić komputer przez okno, postarać się zapaść w śpiączkę i doznać amnezji, zmienić hasło na randomowe lub oddać komuś konto i poprosić aby on sobie zmienił hasło.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Napisz do supportu oni ci zadadzą pytania n kiedy ostatnio kupiłeś champa lub  w jakim kraju kupiłeś rp ostatnio itp. Taka weryfikacja czy konto twoje ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Nie warto niszczyć.

Wrecz zalosne cebulactwo .

Kilowerku mój drogi... Ochłoń, zostaw konto, i jak np. po miesiącu spuścisz z ręcznego to wrócisz i zobaczysz, że zaczniesz wygrywać. :)

Każdy czasem potrzebuje dłuższej przerwy.

Nie jestem ci drogi , Wiec tak do mnie nie mow .

Nawet nie pamietasz jak sie poznalismy :)

Takze nie zgrywaj kochanej , milutkiej znajomej gdy nie rozmawialismy przez ostatnie 8/9 miesiecy .

niech zgadne, braz? jesli nie umiesz z tego wyjsc to nie potrafisz grac i tyle, zjebane teamy nie sa wytlumaczeniem. raz sie wygrywa raz przegrywa, ale wszystko zalezy od ciebie.

nie chcesz grac w brazie? niech cie ktos wyboostuje do diamentu, bedziesz miec spokoj od cebulaczkow :)

jesli nic z tego nie chcesz, to tak jak ktos wyzej napisal - odpal bola i na forum screen. 

Platyna 5 , Spadniety smurf z 4.

Odpal bola i wrzuc screena na oficjalne forum lola

Dobry pomysl , Podziekowac .

1. Prawie nigdy nie przegrywasz z powodu "noob teamu", jeżeli jesteś lepszy to wygrasz lub w bardzo duży sposób przyczynisz się do wygranej drużyny.

1.1. Płacz, że przegrana z powodu słabego teamu (nie Twojej złej gry) jest równoznaczny z przyznaniem się, że grasz na właściwym dla siebie poziomie.

1.2. W miarę dobry gracz potrafi w dywizjach brąz - platyna w miarę spokojnie wygrywać większość meczy. Pamiętaj, że dobra gra nie oznacza, że masz 200:1:0 i reszta teamu niema nic. Często lepiej postarać się dać sytuacje innym aby wszyscy byli silni, nie tylko Ty.

1.3. Sytuacja kiedy masz dużo killi i deadów też jest zła. Może i Ty się feedujesz ale reszta teamu zwykle jest w d*pie ponieważ jednocześnie nafeedowałeś przeciwników i jak Ty padniesz to cała drużyna przegrywa.

Co do tematu to zawsze możesz napisać do supportu, wysłać screeny na których widać jak robisz coś niezgodnego z regulaminem, wyrzucić komputer przez okno, postarać się zapaść w śpiączkę i doznać amnezji, zmienić hasło na randomowe lub oddać komuś konto i poprosić aby on sobie zmienił hasło.

Chcialbym tylko przypomniec ze Majnuje Supporta .

Sadze ze b. dobrze nim gram , gralem duo ze znajomym d1 na poziomie d2/3 i te gry byly boskie i naprawde przyjemne .

Dogadywalismy sie swietnie i nikt nie mial do mnie najmniejszego zarzutu co do mojego stylu gry .

Rozegralem z nim okolo 40/60 gier i pretensje miala do mnie tylko i wylacznie jedna osoba , z czego miala do nich prawo bo naprawde slabo gralem .

Nie mowie ze gram na poziomie d3 czy d1 , bo tak nie jest , wrecz napewno .

Tam malo osob flejmilo i ludzie potrafili sie naprawde dobrze bawic z gry .

Grac na lini gram dobrze , lecz popelniam bledy co do teamfightu i poprostu zle robie czasem .

Nie mam zamiaru mowic czy gram na poziomie p3 czy bronze 15 , sadze ze jest OK i tyle w temacie .

Tak czy siak dziekuje za rade , zastanowie sie nad tym . Moze jednak faktycznie masz racje i ja tego poprostu nie widze .

Mam poprostu na mysli TO , ze tych trolli , afkow , dzieci , flamerow jest zdecydowanie coraz , coraz wiecej .

Ogolny poziom graczy Leauge of Legends zostal zanizony przez ostatni rok/dwa tak bardzo , ze czuje to w samym lobby nie wspominajac o grze .

Co sprawia ze ta gra juz powoli robi sie nudna i nieprzyjemna wrecz denerwujaca .

CO mi z tego ze wejde do gry i dam 9x mute ?

Mam grac sam i sie nudzic ... ?

Tu chodzi o rozrywke i dobra zabawe , ktora zostaje zniszczona przez wlasnie tego typu ludzi .

Sadze ze nie o to w tym chodzi .

Duo takze zbytnio nie mam z kim , Wiekszosc moich znajomych gra na Wescie , a wiekszosc osob ktore spotykam z czasem staja sie cebulakami i wychodzi z nich wiocha .

Tak na swoja obrone przed "wszechwiedzacymi" goldami ktorzy sie wypowiedzieli w tym temacie , (Freejung)

Wkleje jeden SS .

471671410105115137294.jpg

Sam powoli juz nie wiem , Zaczekam co do konta ale naprawde sadze ze poziom graczy w tej grze spadl drastycznie , CO wy o tym sadzicie ?

Nie placze na feederow lub noobow - Tacy gracze mi nie przeszkadzaja . Kazdy ma zly dzien lub gre , to nie ma znaczenia , nie mam zamiaru takich osob flejmic . Chodzi mi tutaj tylko i wylacznie o Afkow ( Specjalnych aby przegrac gre innym ) , Trollow , Feederow ( Tych specjalnych typu 0/12/0 bo nie zgankowales mi lini ) i wlasnie tego typu graczy . Ktorych przyrost przez ostatni rok/dwa jest poprostu przerazajacy .

Ps. Przestancie spamowac na PW o oddanie konta , nie po to pracowalem na cos zeby oddac komus za darmo . Jak ja dalem rade to wy tez dacie . Nie mam zamiaru oddac znajomemu a oddam komus kompletnie nieznajomemu za darmo . Zwlaszcza tym , ktorzy nie potrafia nawet napisac "Prosze" lub jakiegokolwiek zlozonego zdania .

Edited_1.png

Opublikowano

najlepiej sprzedac konto, jak wlaczy ci sie cebula mode to odzyskasz w supporcie lub przy probie odzyskiwania zbanuja ci konto

wiec zarobisz, bedziesz miec konto lub dostaniesz bana, ale wyjdziesz na plus

­

Opublikowano

Zawsze bardzo dobrym pomysłem jest rozpoczęcie gry z dobrym humorem i nastawieniem, że to tylko gra, która ma Cię bawić. Nie dajmy się zwariować, LoL to GRA, jak każda inna ;)

Fajnie byłoby gdybyś nie mutował wszystkich tylko starał się wprowadzić w miarę luźną atmosferę w teamie i pomagał im się zgrać. Oczywiście jeżeli mamy kontakt z osobą, która wprost chce zniszczyć grę to wyciszamy gościa bo tylko bd wkurzać i pogarszać nam grę.

Wierzcie, że czasami fajniej jest przegrać meczyk z świetną ekipą, gdzie każdy po prostu zaakceptował porażkę i chciał się bawić przy niej niż wygrać grę i przy tym nasłuchać się bluzgów, wkurwów i na koniec dostać raporty za wszystko i samemu wysyłać wszystkim innym raporty za wszystko.

Dodatkowo z dobrym humorem i w miarę luźną atmosferą zawsze każdy lepiej gra bo nikt nie jest na tyle spięty aby robić totalne głupoty (np. biegnąc udyrem 1v5, ponieważ ten Wukong miał 10% hp i nagle stał się niewidzialny przez co nie mogłem go dobić i zresztą noob team bo mi nie pomógł tylko ratował Nexusa  ~ sytuacja mojego kumpla jak już miał dość wszystkiego bo ludzie po nim jechali a on się wdał w dyskusję, gra dość dobrze i przy trzeźwym myśleniu by nie robił głupot).

Polecam także nauczyć się grać także na innych liniach, szczególnie mid i jungla. Jungler kilkoma dobrymi gankami potrafi dać snowball sojusznikowi i wygrać grę samemu (mimo, ze w statach ma 0:5:30  ;) ) zapewniając dominację wszystkim na mapie. Mider za to potrafi błyskawicznie zejść na inną linię i tak jak jungler pomóc wygrać dane linie. Tutaj polecam np. Talona ponieważ na ulcie można bardzo przyjemnie kogoś zaskoczyć i błyskawicznie zabić wraz z np. toperem. 

Ostatnią rzeczą są picki. Staraj się pickować kogoś kto faktycznie się nada do teamu. Masz Yasuo na midzie i idziesz na jungle?

Vi, genialna synergia (wiem oczywisty przykład ale wiecie o co chodzi :P ). Nie macie nikogo kto zaiinicjuje walkę? Nie bierz na topa Fiorę / Teemo czy nawet Irelii. Weź Malphita i jednym dobrym ultem daj możliwość wygrania gry reszcie drużyny.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...