Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta V Tryb fabularny

Kaszke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam do was pilną sprawe która wygląda tak: Od paru dni gram w fabularny w gta v. I zrobiłem misje "Multibójstwo" I dalej nie mam nic, próbowalem z kazdej postaci zadzwonic wszedzie, spotkac sie kazdy z kazzdym, Zrobic szybki zapis, przejechac sie taksówką I pominąć, gralem kazdą postacią ok. 15 minut I nic nie przyszlo, żadna wiadomość, czy e-mail, nikt też nie zadzwonil. PROSZE O SZYBKĄ POMOC!!

Opublikowano

Niestety, mój znajomy miał ten sam problem. Jedynym sposobem, było wczytanie zapisu, sprzed paru dni. Można też zacząć grę od nowa.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

O szit. Spoko, To zaczynam od nowa. Wie ktoś może dlaczego tak jest? Chyba jakieś błędy w save'ach. A no I był taki jeden koleś który sprzedawał za 15 zl bo mu nie dzziałała fabuła dalej, pamiętam takie ogłoszenie xD (Nie kupywałem od niego)

Opublikowano

Te multibójstwo to pewnie od Lestera jak dobrze pamiętam, a Michael i Trevor chyba teraz są w domku u Trevora z żoną Madrazzo, mam rację? jeśli tak to chyba musisz odczekać trochę i pojawi Ci się misja, dla któregoś z 3 bohaterów. Nie pamiętam dokładnie bo w tryb fabularny grałem ostatnio spory czas temu.

Opublikowano

Nie, nie, nie, Następna misja miała być w obserwatorium, Bo specjalnie zobaczyłem na yt. No I tam nie bylo literki na mapce poszedłem tam gdzie gostek na filmiku Ale nikogo nie było :/

A multibójstwo dla franklina od lestera dokładnie

I następna ma sie nazywać "Dzień żywego trupa"

Opublikowano

A odczekiwałeś trochę, nie wiem jeździłeś po mapie itd. robiłeś jakieś poboczne zadania? bo nie pamiętam czy to nie trzeba poczekać.

Opublikowano

Miałem podobną sytuację. Pomogło jedynie wczytanie starego zapisu.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

A odczekiwałeś trochę, nie wiem jeździłeś po mapie itd. robiłeś jakieś poboczne zadania? bo nie pamiętam czy to nie trzeba poczekać.

Tak , Walic to. Przejde od nowa :D lajki dla was za pomoc ;) Do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...